Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα Σπύρου Κωνσταντά στους φορείς και συλλόγους της Περιφέρειας Αττικής για συνεργασία και διάλογο

Αγαπητοί φίλοι,

030 Η περιφέρεια Αττικής την οποία έχουμε διαλέξει να ζούμε με τις οικογένειές μας είναι μια περιοχή με πληθώρα προβλημάτων αλλά και με πολλές προοπτικές.
Ο ρόλος των συλλόγων και των φορέων των πόλεων, σε αυτή την κρίσιμη για την οικονομία και την πολιτική περίοδο, είναι ιδιαίτερα ευεργετική και ελπιδοφόρα.
Και αυτό γιατί οι σύλλογοι και τα μέλη τους, οι ενεργοί πολίτες των τοπικών κοινωνιών, αναλαμβάνουν διαρκώς πρωτοβουλίες για την επίλυση πολυετών προβλημάτων, που δυστυχώς η κεντρική εξουσία δεν μπόρεσε τα προηγούμενα χρόνια να λύσει.

Τα προβλήματα γνωστά και μόνιμα και μας ταλαιπωρούν καθημερινά.
Στην Ανατολική Αττική η αποχέτευση αποτελεί ακόμα όνειρο και κάποια αργά βήματα γίνονται σε κάποιες περιοχές για την υλοποίηση της.
Στα δυτικά της περιφέρειας, η περιβαλλοντική υποβάθμιση των πόλεων συνεχίζεται, ενώ στα βόρεια τα προβλήματα παραμένουν άλυτα όπως του Ασωπού ποταμού, με τραγικές συνέπειες για την καθημερινότητα των πολιτών.

Ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και πρ. δήμαρχος Παλλήνης, θεωρώ ότι η συμβολή των συλλόγων και των ανθρώπων που τους αποτελούν είναι ιδιαίτερα σημαντική και πάντα επιδίωκα τη συνεργασία μαζί τους.
Σήμερα ως πολιτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιάννη, ευελπιστώ σε συνεννόηση και ειλικρινή διάλογο μαζί σας.
Με στόχο λειτουργικές τοπικές κοινωνίες, για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο επίπεδο ζωής από αυτό που βιώνουμε όλοι μας σήμερα.

Με εκτίμηση
Σπύρος Κωνσταντάς

Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης
Πρ. Δήμαρχος Παλλήνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york