Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός



Εκτός Κυπέλλου «πέταξε» ο Πανιώνιος τον Παναθηναϊκό, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σιδεράκη, στη διαδικασία των πέναλτι.

Ένας Πανιώνιος γεμάτος Έλληνες παίκτες και ξένους που ετοιμάζονται να φύγουν, έδειξε το δρόμο της επόμενης μέρας στο μαζεμένο οικονομικά ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό (με τους βασικούς στην 11άδα του) από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Χρειάστηκαν δύο ώρες αγώνα και από έξι πέναλτι για κάθε ομάδα ώστε να αναδειχθεί νικητής αφού έως και την παράταση το ματς δεν είχε σκορ.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν σημαντικές καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας αλλά ο Κούτσι ήταν μοιραίος. Ευκαιρίες, όμως, έχασε και ο Παναθηναϊκός παρότι ήταν εγκλωβισμένος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο πλέον μοιραίος για τους «πράσινους» ήταν ο Λέτο. Αρχικά έχασε σίγουρο γκολ στο τρίτο λεπτό της παράτασης και στη συνέχεια έχασε το πέναλτι που θα χάριζε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Όμο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεφ (87' Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόβας (94' Κούρντι), Σκέμπρι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα (91' Καραγκούνης), Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ (81' Ρούντολφ)


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york