Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μερτύρης: Δήμαρχε με αυτού του είδους τις πολιτικές όχι μόνο απομακρύνουμε τους δημότες από τα κοινά αλλά σε λίγο θα μας βλέπουν στο δρόμο και θα μας φτύνουν [Βίντεο]

402

Από http://pallinipress.blogspot.gr/

Φανερά “ενοχλημένος” ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κος Μερτύρης Παναγιώτης,  από την απάντηση του  προέδρου της πρωτοβάθμιας επιτροπής κου Καρκούλια Δημήτρη, στην επιστολή της Ένωσης Γονέων Παλλήνης όπου ζητάει  να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, ζήτησε από τον δήμαρχο κο Ζούτσο να πάρει επίσημη θέση.

Πιο συγκεκριμένα σε κάποιο σημείο της απάντησής του ο κος Καρκούλιας λέει: Με το θέμα που αναφέρεσθε ασχολείται η δικαιοσύνη τρεις ελεγκτικές αρχές και η αντιπολίτευση συνεχώς επειδή δεν έχει άλλους ουσιαστικούς αντιπολιτευτικούς λόγους. Εμείς προχωράμε μπροστά.

Ο κος Ζούτσος είπε ότι έχει να πει για το θέμα το λέει δημόσια.
Είπε επίσης ότι  ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για αυτά που λέει ή γράφει στα blogs, αφήνοντας κατά κάποιο τρόπο “ακάλυπτο” τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας κο Καρκούλια.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την επιστολή της Ένωσης Γονέων Παλλήνης αλλά  και την απάντηση του κου Καρκούλια στα σχόλια.

Παρακάτω δείτε το πλήρες βίντεο του ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS με τις τοποθετήσεις του κου Μερτύρη, κου Ζούτσου και κου Καρκούλια από το δημοτικό συμβούλιο της 09/04/2013

1 σχόλια:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ είπε...

Δεν κολωνει ο Δήμαρχος στα φτυσίματα γιατι κρατάει πάντα μαζι του για ομπρέλλα ένα νεολόγο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york