Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ,ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

|

Στη δύσκολη οικονομικοπολιτική συγκυρία που βιώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η χώρα μας, είναι επιβεβλημένη η προσήλωση όλων μας στις Iστορικές Εθνικές Αξίες της Πατρίδας μας.
Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους εμάς τους απογόνους των ηρωικών αγωνιστών του 1940 και δε νοείται από τους Λειτουργούς της Δημόσιας Εκπαίδευσης (και μάλιστα νηπιακής και προνηπιακής ηλικίας παιδιών του Νηπιαγωγείου Αφιδνών) να αρνούνται την εθελοντική τους παρουσία, έστω με ένα μόνο εκπαιδευτικό από τους τέσσερις υπηρετούντες, στον επίσημο εορτασμό αυτής. Τη στιγμή μάλιστα που τους γνωστοποιήθηκε έγκαιρα το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου από την Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών, με την υπ΄αριθμ 23885/24-10-2011 σχετική πρόσκληση-παράκληση συμμετοχής τους, θα έπρεπε χωρίς δεύτερη σκέψη να συμμετέχουν στην παρέλαση.
Στηλιτεύουμε αυτή την αρνητική συμπεριφορά η οποία προσβάλει την εθνική κληρονομιά και παρακαταθήκη των προγόνων μας, προσβάλει την τοπική κοινωνία, τους εκπροσώπους Τοπικών και Δημοτικών Αρχών, τους γονείς, τον Σύλλογο Γονέων και την Σχολική Επιτροπή και απαιτούμε να μην επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον.
Παράλληλα, συνιστούμε στην Προϊστάμενη Αρχή των νηπιαγωγών αυτών να λάβει σοβαρά υπόψη της τη βαθύτατη δυσαρέσκεια που προκάλεσαν σε όλους με τη μη συμμετοχή τους στον Εθνικό Εορτασμό, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά από την ίδρυση του Νηπιαγωγείου Αφιδνών!
Παρά ταύτα χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η παρέλαση των νηπίων και των προ νηπίων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στην επιμονή των γονέων γεγονός που καταχειροκροτήθηκε απ΄ όλη την τοπική κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, στα μάτια των παιδιών μας, το κενό των δασκάλων ήταν δυσαναπλήρωτο.....

Για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Αφιδνών
Κουράκλης Νίκος  Πρόεδρος
Λεοντιάδου Ειρήνη   Γραμματέας.

Για την Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιάς Εκπαίδευσης
Ζαφείρης Στέφανος  Πρόεδρος
Χάνια Ελένη  Γραμματέας
http://oroposavrio.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york