Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ: Το μαγευτικό ταξίδι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ξεκινάει……

Με  ένα χριστουγεννιάτικο χωριό  θα υποδεχθεί φέτος ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Άνοιξης, μικρούς  και μεγάλους για να γιορτάσει  τις 3ήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του από 16-18 Δεκεμβρίου 2011.

      Για πρώτη φορά, στο προαύλιο του δημοτικού  σχολείου όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο σπίτι του Αϊ Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του, να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και ευχετήριες κάρτες, να επισκεφθούν το  ζαχαρόσπιτο και να φτιάξουν γλυκά,  να γράψουν το γράμμα τους στο ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, αλλά και να περιπλανηθούν στο χωρίο και στο λούνα παρκ με νεράιδες, ξωτικά και ένα αληθινό άλογο πόνι. 
      Παράλληλα στο χωριό θα πραγματοποιηθεί  και η 4η Έκθεση Βιβλίου με βιβλία για όλους, από τους γνωστότερους εκδοτικούς οίκους, ενώ θα υπάρχει και χριστουγεννιάτικο παζάρι με σπιτικά γλυκά, μαρμελάδες, σοκολατένια ζαχαρόσπιτα, φαγητά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά πολλά χειροποίητα είδη. Για κάθε αγορά βιβλίων αξίας 10€, θα δίνονται δωρεάν 2 κουπόνια για τα ηλεκτρικά παιχνίδια του λούνα παρκ και ένας λαχνός για την κλήρωση με δώρο ένα παιδικό τσεκ προσφορά του «ΜΗΤΕΡΑ» και μία διαγνωστική επίσκεψη μαθησιακών δυσκολιών, προσφορά της «ΛΕΞΙΜΑΘΙΑ». 
      Με  την κίνηση αυτή, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, επιθυμεί να δώσει  μία διαφορετική πνοή στη πόλη μας, να μεταφέρει το «πνεύμα των  Χριστουγέννων» και παράλληλα να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, «απόδραση» από τα προβλήματα της  καθημερινότητας. 
      Με  επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι, εθνικά και ατομικά, θα διαθέσουμε ως σύλλογος λιγότερα από 500€ για την πραγματοποίηση των 3ήμερων εκδηλώσεων, πιστοί στο δόγμα  ότι … δε θέλει κόπο…. θέλει τρόπο.
      Το  χριστουγεννιάτικο χωριό θα κατασκευασθεί εξολοκλήρου από εθελοντές γονείς που θα διαθέσουν, τόσο τα υλικά όσο και το χρόνο που απαιτείται,  εκπέμποντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλοϋποστήριξης και της ομαδικής δράσης.
      Το  χωρίο θα είναι επισκέψιμο από  τις 16 έως 18  Δεκεμβρίου 2011 και στα σπιτάκια θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες εκδηλώσεις από τις έξι το απόγευμα έως τις εννιά το βράδυ. Τα χαμόγελα και τα όνειρα δεν στοιχίζουν και αυτό δεν αφορά μόνο τα παιδιά του δικού μας σχολείου, αλλά όλα τα παιδιά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και όλες οι δράσεις δωρεάν.
      Τα  έσοδα από την Έκθεση Βιβλίου  και το Παζάρι θα διατεθούν από  το σύλλογο για την ανανέωση του  προγράμματος της ομαδικής ασφάλισης  των παιδιών, την προμήθεια 2 προβολικών συστημάτων και την εγκατάσταση  λευκών πινάκων γραφής και προβολής σε κάθε τάξη. 
      Καλά  Χριστούγεννα. Σας περιμένουμε όλους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york