Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Συμβολικός «Μαραθώνιος» για παιδιά

Επιτέλους! Μετά από πολλά πολλά αναξιοποίητα χρόνια για το δήμο μας, ο Μαραθώνιος Δρόμος της 13ης Νοεμβρίου θα έχει και χρώμα γιορτινό για τη γενέτειρά του. Δεκάδες εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλη την πόλη από το Σάββατο με μικρούς και μεγάλους να δίνουν το δικό τους στίγμα.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία από μαθητές της Στ ‘τάξης των δημοτικών σχολείων Μαραθώνα και Νέας Μάκρης. Ήδη έχουν μοιραστεί αιτήσεις στα σχολεία και όσα παιδιά θα δηλώσουν συμμετοχή θα καλύψουν μια απόσταση 200 μέτρων από τον Τύμβο, όπου θα γίνει η αφή έως την Αφετηρία του Μαραθωνίου, όπου θα ανάψει ο βωμός.

Τόσο για την αφή όσο και για το άναμμα του βωμού αναμένεται να γίνει κλήρωση ανάμεσα σε αριστούχους μαθητές (ακόμη δεν έχει καθοριστεί το ακριβές πλαίσιο).

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο του Μαραθωνίου δρόμου σεμινάριο της AIMS με θέμα «Μαραθώνιος & Υγεία» και άλλες εκδηλώσεις που θα αναφέρουμε εν καιρώ.

Marathon Day

Η Κυριακή, ημέρα του Μαραθωνίου, θα είναι γιορτή για την πόλη μας. Θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Συμβολικός Αγώνας Δρόμου 700μ. (από το δημαρχείο της Νέας Μάκρης έως και την Πλατεία Νέας Μάκρης) με τη συμμετοχή μικρών αθλητών που θα δηλώσουν συμμετοχή (οι πολλοί μικροί μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν την απόσταση με συνοδούς -γονείς ή τα μεγάλα αδέλφια τους).

Η προσέλευση θα γίνει στις 8.15 στο δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης και ο αγώνας θα ξεκινήσει ΑΥΣΤΗΡΑ στις 8.45 για να τερματίσει ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ στις 9.05 για να αδειάσει τελείως ο δρόμος και να χειροκροτήσουμε τους αθλητές που θα περνούν (ο Μαραθώνιος ξεκινάει στις 9π.μ. από την Αφετηρία, οπότε οι πρώτοι αθλητές θα εμφανιστούν λίγο μετά τις 9 στη Νέα Μάκρη).

Παράλληλα στην Αγία Μαρίνα (έξω από το Get Bio) οι Πολιτιστικές Απόπειρες θα οργανώσουν δρώμενο σχετικό με τους αγώνες (θα αναφερθούμε αναλυτικότερα).

Όσον αφορά στον τερματισμό του Συμβολικού Δρόμου 700μ., θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να γιορτάσουμε στην εκδήλωση που οργανώνει το Ωδείο Νέας Μάκρης του Γιάννη Χριστοφορίδη, όπου θα παίξει μουσικά κομμάτια για όλους.

Στα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν:

  • Αριθμός συμμετοχής από το ΣΕΓΑΣ
  • Τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής από το Δήμο Μαραθώνος

Μπορείτε να αντιγράψετε τη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο sports4all@marathon.gr

ή να την παραδώσετε στο δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης στους κ.κ. Παναγιώτη Πασχάλη ή Γιάννη Παπαβασιλείου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ( στοιχεία παιδιού )

Ονοματεπώνυμο: …………………………………………………………….

Ημερομηνία Γέννησης (Ημερ. Μην. Έτος)…………………………………..

Όνομα & Τηλ. Επικοινωνίας Κηδεμόνα………………………………………..

ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος …………………………………………………………

κηδεμόνας του/της………………………….………………………………,δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω και συναινώ με τη συμμετοχή του παιδιού μου.

Ημερομηνία  …./…./2011

Υπογραφή Κηδεμόνα

 

Poster Marathon PreEvent

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york