Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Μαρκόπουλο, 2/10/2011.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Αγαπητοί Συμπολίτες!

anatolikiattikinews_blogspot054 Στην τελευταία ανακοίνωση της ¨Δύναμης Ελπίδας¨ οι προσωπικοί (και όχι πολιτικοί) χαρακτηρισμοί εναντίον μου, περισσεύουν: ¨Εμπαθής, εκδικητικός, συκοφάντης, προσαρμοζόμενος στα μικροσυμφέροντα, Δήμαρχος συγγενών και φίλων κ.λ.π.¨

Γνωρίζω, ότι όταν ασκείς δημοτική εξουσία, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς σκληρή πολιτική κριτική, ακόμα και προσωπικές επιθέσεις, με χαρακτηρισμούς απαράδεκτους και ψευδείς, όπως οι προαναφερθέντες.

Στα πλαίσια μιας (ακραίας έστω) πολιτικής αντιπαράθεσης, αντιπαρέρχομαι πάντα τέτοιου είδους ανοίκειους χαρακτηρισμούς, προσπαθώ να απαντώ με πολιτικά επιχειρήματα και είμαι βέβαιος, ότι οι δημότες μας κατανοούν, δύο πράγματα:

1.) Ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί, επιβεβαιώνουν τον πολιτικό πολιτισμό, αυτών που τους χρησιμοποιούν και τους τοποθετούν στο ανάλογο χαμηλό πολιτικό επίπεδο και

2.) Ότι είναι ενδεικτικό του πανικού μιας Δημοτικής Κίνησης, που η πολιτική της επιρροή φθίνει διαρκώς και αρχίζει να διαλύεται, αφού μια σειρά στελέχη της, την έχουν ήδη εγκαταλείψει.

Όμως, όλα τα πράγματα, έχουν τα όριά τους!

Στην πρόσφατη ανακοίνωση της ¨Δύναμης Ελπίδας¨ υπάρχει και η εξής παράγραφος:

¨Το συμπέρασμα που εμείς αποκομίσαμε από την παραπάνω περιγραφόμενη αντίδρασή σας, υποδηλώνει, αν μη τι άλλο, ότι σπεύσατε να δηλώσετε υποτέλεια σε μεγαλοστέλεχος ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου με υπουργικές διασυνδέσεις, για να τύχετε της εύνοιάς του. Μήπως όμως κρύβετε και τίποτα άλλο πέραν αυτού κ. Δήμαρχε;¨

Επειδή η συγκεκριμένη αναφορά άπτεται ευθέως και προσβάλλει κατάφωρα την τιμή και την υπόληψή μου, εμφανίζοντάς με, ως υπηρέτη επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων.

Επειδή είκοσι χρόνια που πολιτεύομαι, μπορεί να με αμφισβήτησαν (ακόμα και πλήρως) πολιτικά, αλλά δεν έδωσα ποτέ και σε κανένα, το παραμικρό δικαίωμα να μου αμφισβητήσει την προσωπική μου εντιμότητα και καθαρότητα!

Επειδή για να ασχολούμαι έντιμα με την πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, έχω ήδη εκποιήσει απ’ την προσωπική μου και μόνο περιουσία, τρία ακίνητα και όταν αποχωρήσω απ’ την πολιτική, θα φύγω (οικονομικά) ιδιαίτερα ζημιωμένος και γι’ αυτό θα αισθάνομαι υπερήφανος.

Επειδή στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο – Ράφτη, ως προς το ήθος μας, γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά και οι δημότες ξέρουν ποιοι έγιναν ή γίνονται πλουσιότεροι, όσο ασχολούνται με την πολιτική και ποιοι ζημιώνονται, η ¨Δύναμη Ελπίδας¨ και ο κος Αδάμος, ας γνωρίζουν, ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που αντιπαρέρχομαι τέτοιου είδους συκοφαντικούς ισχυρισμούς για την προσωπική μου εντιμότητα και αξιοπρέπεια!

Στο μέλλον δεν θα ανεχθώ ποτέ ξανά τέτοιες χυδαίες επιθέσεις λάσπης από κανένα και όσοι το πράξουν, την επόμενη φορά, θα κληθούν αμέσως, ενώπιον των Δικαστηρίων, να αποδείξουν την ¨αλήθεια¨ των ισχυρισμών τους!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york