Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!

|

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, χαιρετίζει τους εργαζόμενους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος που συμμετείχαν μαζικά και ενεργά τόσο στην απεργία και στη συγκλονιστική συγκέντρωση της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2011, όσο και στη κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Παλλήνης την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011.

Απάντησαν δυναμικά στη βάρβαρη επίθεση κυβέρνησης και τρόικας.

Χαιρετίζει επίσης την απόφαση της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, να κρατήσει κλειστές όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. του, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 εκφράζοντας έτσι την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων αλλά και την έντονη διαμαρτυρία τους για την σημαντική μείωση των οικονομικών πόρων των Ο.Τ.Α. από την κυβέρνηση, παρά τις αυξημένες αρμοδιότητες που προστέθηκαν με τον «Καλλικράτη».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. συνεχίζουν και κλιμακώνουν την αγωνιστική τους δράση ενάντια στα μέτρα εξόντωσης της κυβέρνησης με κατάληψη όλων των Δημοτικών κτιρίων, των γκαράζ και των Χ.Υ.Τ.Α. της χώρας. Οι καταλήψεις θα διαρκέσουν μέχρι την προσεχή ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. θα απέχουν από κάθε υπερωριακή ή μη εργασία, με στόχο να μην λειτουργήσει καμία Δημοτική Υπηρεσία. Με τη συνέχιση της αποχής για τρίτο Σαββατοκύριακο εκφράζουν την αντίδραση τους στα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης και ειδικότερα των περικοπών που προωθούνται στην εργασία κατά τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες.

Την ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 έχει αποφασιστεί ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τους εργαζομένους στους Ο.Τ.Α., από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) στις 12.00 το μεσημέρι και από εκεί πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εν’ όψει και της νέας 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που έχουν προκηρύξει για τις 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε., στην οποία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., καλεί όλες τις Ομοσπονδίες του Δημοσίου να συντονίσουν τη δράση τους και να προχωρήσουν σε καταλήψεις Υπουργείων, Νοσοκομείων και άλλων Δημοσίων κτιρίων.

Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

anatolikiattikinews_blogspot027

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york