Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Ραφήνας, Πικερμίου – Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 06/10/2011

rafina Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σε συνεδρίαση την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα :

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παρέκκλισης από τον ισχύοντα Συντελεστή Δόμησης για τη δημοτική ιδιοκτησία στο Ο.Τ 148 Ραφήνας, του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, για λειτουργικούς λόγους.

  2. Λήψη απόφασης περί μετονομασίας της πλατείας Πικερμίου σε πλατεία Πικερμίου «Μιλτιάδη Έβερτ» κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου και του Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου Ευαγγέλου Μητσάκη, για απόδοση φόρου τιμής στον εκλιπόντα συντοπίτη μας Μιλτιάδη Έβερτ.

  3. Λήψη απόφασης περί αναθεώρησης Γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας – Πικερμίου για το έργο: « Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας » και των συνοδών σε αυτό έργων, των εταιριών Αιολικά Πάρκα Παλιόπυργος Α.Ε, Κερασιάς Α.Ε, Μύτικα Α.Ε, Πλάτανος Α.Ε, Μηλιάς Α.Ε, Σπηλιάς Α.Ε, Ανατολής Πρινιάς Α.Ε, Καθαράς Α.Ε, στις θέσεις «Παλιόπυργος, Κερασιά, Πλατανιστός, Πλάτανος, Μηλιά, Σπηλιά, Ανατολή, Καθάρα» αντίστοιχα, των Δήμων Καρύστου, Μαρμαρίου και Κοιν. Καφηρέα του Ν. Ευβοίας και Διασυνδετική Γραμμή Μεταφοράς 150KV των Αιολικών Πάρκων με το ΚΥΤ Παλλήνης Ν. Αττικής.

  4. Λήψη απόφασης περί Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος 2011 του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου λόγω αναγκών.

  5. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής για την παραλαβή της προμήθειας φωτιστικών σωμάτων επί ιστού βαρέως τύπου.

  6. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής για την παραλαβή της προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας.

  7. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής για την παραλαβή της προμήθειας υλικών ύδρευσης.

  8. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών.

  9. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2011.

  10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 25/2011 απόφασης του Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Α.Π για αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.

  11. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης που οφείλονται σε λάθη υπηρεσίας.

  12. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών από τους χρηματικούς καταλόγους της Δημοτικής Ενότητας πρώην Κοινότητας Πικερμίου που οφείλονται σε λάθη υπηρεσίας.

  13. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης που οφείλονται σε αφανής διαρροές.

  14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρότασης συμβιβασμού για καταβολή χρηματικών ποσών που έχουν επιδικασθεί με την υπ΄αριθμ. 2287/2010 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και υπέρ των Βλαστού Ε., Σγουρομύτη Α., Δρίβα Ι, και Αποστόλου Γ.

  15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών για τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της « 28ης Οκτωβρίου 1940 ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york