Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

«Δυναμική Πολιτεία»: Καλή σχολική χρονιά !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλή σχολική χρονιά !

104 Η «Δυναμική Πολιτεία» εύχεται η νέα σχολική χρονιά να εκπληρώσει τις προσδοκίες όλων των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του Δήμου Ωρωπού και τα επιτεύγματα των σχολείων μας να συνεχίσουν να είναι εξίσου σημαντικά με εκείνα των προηγούμενων ετών.

Δυστυχώς, η νέα σχολική περίοδος αρχίζει με προβλήματα εξαιτίας της καθυστερημένης διανομής των σχολικών βιβλίων, των μειωμένων κονδυλίων που αντιστοιχούν κατά τη φετινή σχολική χρονιά στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας, καθώς και της σημαντικής έλλειψης σχολικής στέγης στην περιοχή μας.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να εκμεταλλευτούν τις Νέες Τεχνολογίες ώστε αφενός να μην επιβαρυνθούν οι γονείς των μαθητών με πρόσθετα έξοδα για αγορά βιβλίων και αφετέρου να εξοικειωθούν οι αυριανοί πολίτες με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του διαδικτύου, των πολυμέσων και της αναζήτησης της γνώσης πέρα από το ένα και μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο.

Επιπλέον, ζητούμε από τις Σχολικές Επιτροπές να οργανώσουν την επικοινωνία και τη συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής που μπορούν να υποστηρίξουν εθελοντικά την αναπαραγωγή ηλεκτρονικού διδακτικού υλικού αλλά και την ανακύκλωση των σχολικών βιβλίων.

Η «Δυναμική Πολιτεία» θα βρίσκεται πάντα κοντά στη σχολική κοινότητα για να στηρίζει και να ενθαρρύνει κάθε πρωτοβουλία που θα ενισχύει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δήμου μας ώστε αυτά να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση γαλουχώντας υψηλού μορφωτικού επιπέδου μελλοντικούς συμπολίτες μας.

To Γραφείο Τύπου της Δυναμικής Πολιτείας.
http://dunamikipoliteia.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york