Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Εκδηλώσεις Δήμου Σαρωνικού για το διάστημα από 22 έως 24 Ιουλίου.

45aria

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Εκδηλώσεις Δήμου Σαρωνικού για το διάστημα από 22 έως 24 Ιουλίου.

Με σημαντικές εκδηλώσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Σαρωνικού με στόχο να προσφέρει ψυχαγωγία στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα για το διάστημα από 21 έως και 24 Ιουλίου περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ώρα 9:00 μ.μ. – Γήπεδο Μπάσκετ, πλησίον Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου - 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Κουβαρά Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν χορευτικά συγκροτήματα από Ιταλία, Κύπρο, Σλοβακία και Ελλάδα.

Ώρα 9:00 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο, Λιμάνι Παλαιάς Φώκαιας - Μουσική παράσταση από το Μουσικό Εργαστήρι του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ώρα 9:00 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο – Λιμάνι Παλαιάς Φώκαιας - Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου έλληνα ποιητή και στιχουργού Νίκου Γκάτσου με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο, θα συμμετάσχουν η Χορωδία της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, η Χορωδία «ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων, το Θεατρικό Εργαστήρι της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας και η Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» Λαγονησίου – Καλυβίων. Την επιμέλεια – σκηνοθεσία της εκδήλωσης έχει ο σκηνοθέτης Γιώργος Πετρινόλης.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ώρα 11:30 π.μ. Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας – Ανοιχτή συγκέντρωση για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την εξέλιξη του έργου της αποχέτευσης. Στη διάρκεια αυτής, οι παραβρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ενημέρωση για το μείζον αυτό θέμα, για όλες τις ενέργειες του Δήμου αλλά και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης όλων των σταδίων του έργου, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Διαπαραταξιακή Επιτροπή που έχει συσταθεί για τη δρομολόγηση του έργου.

Ώρα 9:00 μ.μ. – Θεατράκι Λαγονησίου - Μουσική βραδιά με το Μάνο Νικήτογλου και την Ανδριάνα Κόλλια. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με ιδιαίτερες επιλογές από τα 45αρια της χρυσής εποχής του ελληνικού τραγουδιού, ένα πρόγραμμα που θα ταξιδέψει το κοινό σε δημιουργίες μεγάλων ελλήνων συνθετών και στιχουργών με καράβι υπέροχες φωνές και μουσικούς που σέβονται το καλό ελληνικό τραγούδι. Συντελεστές: Ανδριάνα Κόλλια και Μάνος Νικήτογλου (τραγούδι), Γιώργος Σαλβάνος (πιάνο), Ηλίας Καραγιάννης (κιθάρα) και Γιώργος Πολίτης (μπάσο).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york