Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ - ¨ Το Θεατρικό εργαστήρι¨ και ¨1ος όροφος¨ ανέβασαν με μεγάλη επιτυχία θεατρικές παραστάσεις

clip_image002

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ Παιανία 28/6/ 2011

Γραφείο Δημάρχου

Τηλ.: 210 664 7223 - 210 664 4605 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΥ

Fax: 210 664 6188

E-mail: peania_mayor@hol.gr

Καραολή & Δημητρίου 38Α

ΠΑΙΑΝΙΑ 19 002

clip_image004 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μία ακόμη φορά οι θεατρικές ομάδες ενηλίκων Γλυκών Νερών ¨ Το Θεατρικό εργαστήρι¨ και ¨1ος όροφος¨ ανέβασαν με μεγάλη επιτυχία τις θεατρικές παραστάσεις:

¨Ένα καπέλο γεμάτο βροχή¨ του Μάικλ Γκάτσο σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Δρακονταειδή, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 13 – 14 & 15 Μαΐου στα εκπαιδευτήρια του Πλάτωνα, καθώς επίσης και την Παρασκευή 27 Μαΐου στην αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας.

¨Στην αυλή της Ρωξάνης της Σμυρνιάς¨ σε διασκευή - σκηνοθεσία Νίκης Ζαρμποζάνης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας.

Όλοι τους, ερασιτέχνες ηθοποιοί με πολύ ταλέντο και μεράκι, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό με τις ερμηνείες τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημά του, υπό το άγρυπνο μάτι των αξιόλογων συνεργατών δασκάλων, που σκηνοθετούν και εμψυχώνουν τα μέλη που συμμετέχουν στις θεατρικές ομάδες.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δάβαρης σχετικά δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι παραστάσεις, στους ηθοποιούς, στους σκηνοθέτες, στους δασκάλους και στους συντελεστές. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας αρωγός σε κάθε προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Στις παραστάσεις παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αντώνης Κατσούλης, Μητροθανάσης Γιώργος, και κα Ζωή Αγγελοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σταύρος Θανάσης - Πρόεδρος του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Παιανίας, Αρτέμης Βαγιωνάκης – Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Σταύρος Δάβαρης, η κα Καίτη Ανδρέου – Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Παιανίας, οι κ.κ. Ισίδωρος Μάδης και Λάμπρος Κασαγιάννης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Παιανίας κ. Σπύρος Νανόπουλος καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Παιανίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Θεατρική παράσταση ¨Ένα καπέλο γεμάτο βροχή¨ παίχτηκε από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του ¨Θεατρικού εργαστηρίου¨ με πολύ μεγάλη επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york