Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΜΕΣΟΓΕΙΑ CAMP ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

mesogeia-camp2 Ο δήμος Παιανίας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αθλητισμού διοργανώνει και φέτος για έκτη συνεχή φορά το «Μεσόγεια Camp» σε συνεργασία με τη Π.Α.Ε. Κόσμος και τον Α.Σ.Π. Κτησιφών. Το Camp θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου, σε τρεις περιόδους των πέντε ημερών και θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου του Δήμου Παιανίας - Σπίτι του Βόλεϊ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας 5-16 ετών.

Τα αθλήματα που διδάσκονται είναι στο σύνολο τους 16, μεταξύ των οποίων μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ποδηλασία, τοξοβολία, πινγκ πονγκ, πολεμικές τέχνες, στίβος, τένις, ξιφασκία κ.ά. Οι προπονητές του Μεσόγεια Camp  είναι καθηγητές φυσικής αγωγής με εμπειρία, ενώ κάποιοι από αυτούς υπήρξαν και πρωταθλητές στο άθλημά τους. Παράλληλα με το αθλητικό πρόγραμμα θα έχουμε και μια σειρά πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων (παραμύθι και θέατρο, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί περιοχών φυσικής ομορφιάς κ.α.) καθώς και προγράμματα κατασκευών.

Στόχος του προγράμματος είναι αρχικά η συμμετοχή των παιδιών σε μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό αθλημάτων γνωρίζοντας την ομορφιά καθενός ξεχωριστά και επιλέγοντας αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Έτσι, βιώνουν την αξία του αθλητικού πνεύματος αναπτύσσοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Δάβαρης εξέφρασε τη στήριξη της δημοτικής αρχής στις προσπάθειες αυτές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως η προσφορά του αθλητισμού είναι ανεκτίμητη. Θέλουμε οι νέοι της πόλης μας να μπορούν να αθληθούν στο τόπο τους. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να νιώσουν την εμπειρία και τη  χαρά της άθλησης».
(Για πληροφορίες και εγγραφές: Αθλητικός Οργανισμός Παιανίας, τηλ.: 210 6641600, 6932 402056, 6945 999746).

http://www.dhmoths.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york