Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εξώδικη απάντηση στον δήμο Σαρωνικού κοινοποίησε η εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (Ε.Τ.Α. Α.Ε.)

eta_logo_gr_eng1Εξώδικη απάντηση στον δήμο Σαρωνικού κοινοποίησε η εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (Ε.Τ.Α. Α.Ε.), η οποία αναφέρεται στην επιστολή που είχε κοινοποιήσει στις  22/6/2011 ο δήμος Σαρωνικού, σε κυβερνητικούς και κρατικούς φορείς, διαμαρτυρόμενος για τους ελέγχους και τις παραβάσεις που έχουν διαπιστώσει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στην λειτουργία των καντινών που μίσθωσε ο δήμος.

Η εταιρεία Ε.Τ.Α. στην εξώδικη απάντησή της αναφέρεται μεταξύ άλλων:

  1. …η εγκατάσταση και λειτουργία καντινών από την ΑΔΜΚΕΣ Α.Ε. είναι εντελώς παράνομη και έγινε ενάντια στην θέλησή μας.
  2. …σας καλέσαμε να απόσχετε εσείς και η ΑΔΜΚΕΣ Α.Ε. από οποιαδήποτε ενέργεια επ΄ αυτών άλλως θα λάβουμε εναντίον σας οποιοδήποτε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της εταιρείας μας και την αποκατάσταση της ζημίας μας.
  3. … αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις «περιπέτειες», όπως ισχυρίζεστε των μισθωτών σας είστε εσείς και η ΑΔΜΚΕΣ Α.Ε.
  4. … η Ε.Τ.Α. Α.Ε. έχει κινηθεί ως όφειλε, κατά των καταπατητών της δημόσιας περιουσίας.

Η εταιρεία αναγγέλλοντας ότι έχει ήδη προσφύγει κατά της ΑΔΜΚΕΣ Α.Ε. στη δικαιοσύνη, κλείνει την απάντησή της, καλώντας και πάλι τον δήμο Σαρωνικού να απόσχει από κάθε ενέργεια που θα διευκολύνει εκ μέρους τρίτων την καταπάτηση και την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι είναι διαθέσιμη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων,  οι οποίες είχαν διακοπεί με ευθύνη του δήμου και ιδιαίτερα λόγω των μονομερών ενεργειών του, υπό την προϋπόθεση ότι ο δήμος θα εκφράσει με πράξεις και όχι με λόγια την διάθεσή του να διαπραγματευτεί.

Διαβάστε εδώ το κείμενο της εξώδικης απάντησης των Ε.Τ.Α. Α.Ε.

http://attikosparatiritis.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york