Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! - ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ, ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΚΟΥΒΑΡΑ, ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

|

antistathite25 Ιουνίου 2011 ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Πολίτες της Λαυρεωτικής και του Σαρωνικού, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι και νέες,

Με αφορμή την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση και τα εσωτερικά εκφυλιστικά χαρακτηριστικά του εγχώριου πολιτικού και οικονομικού συστήματος η ελληνική κοινωνία έχει μετατραπεί σε ένα πρωτοφανές πειραματόζωο ενός γιγάντιου μηχανισμού των διεθνών οργανισμών και του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου με δυσβάστακτα μέτρα λιτότητας και πρωτοφανείς οικονομικά και κοινωνικά αρνητικές συνέπειες στη ζωή και την καθημερινότητα της πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών. Από το "λεφτά υπάρχουν" φτάσαμε σε σημείο το κοινωνικό κράτος να γκρεμίζεται, οι μισθοί και οι συντάξεις να περικόπτονται οριζόντια, οι ευπαθείς ομάδες, όπως η νέα γενιά και οι γυναίκες, να αναγκάζονται να ζουν και να δουλεύουν σε έναν νέο και άγριο εργασιακό μεσαίωνα, να αυξάνουν ιλιγγιωδώς οι στρατιές των ανέργων, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι να καλούνται διαρκώς να κλείσουν τις μαύρες τρύπες της κυβερνητικής κακοδιαχείρισης και ο κοινωνικός ιστός γενικότερα να κατατεμαχίζεται για να επιτευχθούν στόχοι πρακτικά ανεφάρμοστοι.

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο... Η κοινωνία δεν αντέχει να επωμιστεί το μνημόνιο και τις ολοένα και περισσότερες και διαρκώς όλο και πιο δυσβάστακτες επιταγές του που ούτως ή άλλως δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Η κοινωνία δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία, άλλη υποκρισία και άλλα ψέματα από όλους αυτούς, οι οποίοι έφτασαν την πατρίδα μας σε αυτή την κατάντια και πλέον κάνουν τους τιμητές· οι αίτιοι του σημερινού προβλήματος, οι πρωταθλητές του πελατειακού συστήματος, της μίζας και των σκανδάλων δεν μπορεί να είναι και η λύση του προβλήματος. Το ποτήρι ξεχείλισε. Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας και οι αγώνες τους έχουν αποδείξει ότι κανένας αγώνας δεν πηγαίνει χαμένος. Καμία απόφαση, κανένα μνημόνιο και κανένα μεσοπρόθεσμο δεν μπορεί να εφαρμόζεται ερήμην των πολιτών και της Κοινωνίας.

Η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική δημοκρατική νομιμοποίηση, τώρα επιχει­ρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, παραβίασε και συνεχίζει να παραβιάζει το Σύνταγμα, ενεργεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του τραπεζιτικού κεφαλαίου, των τοκογλύφων δανειστών μας και όχι για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, των παραγωγικών δομών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας· αυτό συνιστά ξεπούλημα της Ελλάδας. Σε λίγο δεν θα έχουμε πατρίδα, κατήντησαν την χώρα μας «παλιόψαθα των εθνών»· υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας, υπερασπιζόμαστε το μέλλον των παιδιών μας, υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας, το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, την παιδεία· δικαιώματα των εργαζομένων, που καταχτήθηκαν με αγώνες και θυσίες κατεδαφίζονται, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ : ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ (ΚΕΠ) 8 π.μ., ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 8.15 π.μ., ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 8.30 π.μ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ, ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΚΟΥΒΑΡΑ, ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york