Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Γραμματεία των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Μεσογείων- Λαυρεωτικής χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις μεγάλης μερίδας μαθητών του 1ου, 2ου Γυμνασίου και του Λυκείου Αρτέμιδας στα πλαίσια του Συντονιστικού Αγώνα Μαθητών Μεσογείων.
Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ από το πρωί της Τετάρτης, 23/2/2011 βρίσκονταν στις πόρτες των δύο Γυμνασίων και του Λυκείου Αρτέμιδας περιφρουρώντας την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία. Απάντησαν στους απεργοσπάστες εκπαιδευτικούς ότι η θέση τους είναι στον αγώνα μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς και την εργατική τάξη. Η αγωνιστική στάση και η συμμετοχή μας στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο πλευρό του ΠΑΜΕ είναι η καλύτερη απάντηση στην πολιτική που υποχρηματοδοτεί την δημόσια παιδεία, μεταφέρει το κόστος της εκπαίδευσης στην τσέπη των γονιών και μπάζει τις επιχειρήσεις στα σχολεία. Απέναντι στην σημερινή επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους και εκπαιδευτικούς να παλέψουν για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία για μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές που ικανοποιούν τις σύγχρονες λαϊκές  ανάγκες.
 Το μήνυμα του αγώνα έστειλαν οι μαθητές των σχολείων της Αρτέμιδας με την γεμάτη παλμό κινητοποίηση τους στο κέντρο της πόλης με συνθήματα για την υπεράσπιση του αγαθού της δημόσιας παιδείας και καλώντας το λαό να παλέψει στο πλευρό του ΠΑΜΕ. Χιλιάδες ήταν και οι μαθητές που διαδήλωσαν λίγες ώρες μετά στο κέντρο της Αθήνας στο πλευρό του ΠΑΜΕ΅ μαζί φοιτητές, εργαζόμενους, και αυτοαπασχολούμενους. Η ογκώδης διαδήλωση του ΠΑΜΕ είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο λαός, αν έχει εμπιστοσύνη στην δύναμη του, μπορεί να ανατρέψει τα βάρβαρα μέτρα ΕΕ, ΔΝΤ και των κομμάτων του μεγάλου κεφαλαίου και να ανοίξει τον δρόμο για την κοινωνική ευημερία και την λαϊκή προκοπή.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york