Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ


ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Αλλάζει ο χάρτης στην περιοχή του Ερυθρού.
Πλήρης αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Α΄ Δημοτικού Σχολείου.
Οριστικό τέλος στα προβλήματα ύδρευσης της Ανατολής.
Τρία μεγάλα έργα υποδομής συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 € περίπου βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη της Νέας Μάκρης με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσής τους στους πρώτους μήνες του προσεχούς έτους.
Συγκεκριμένα με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Νέας Μάκρης για την πλήρη ανάπλαση της περιοχής του Ερυθρού ύστερα από την κύρωση της Πράξης Εφαρμογής της 1ης Πολεοδομικής Ενότητας. Οι εργασίες ανάπλασης που αγκαλιάζουν όλο τον οικιστικό ιστό της περιοχής Ερυθρού προβλέπουν διαπλατύνσεις οδών, διανοίξεις νέων οδών, κατασκευές ρείθρων και πεζοδρομίων, αντικαταστάσεις όλων των αγωγών ύδρευσης με καινούργιους τελευταίας γενιάς και αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων που προέκυψαν από την κύρωση της Πράξης Εφαρμογής.
   
Επίσης συνεχίζονται οι εργασίες για την πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης που βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Αγίας Παρασκευής, απέναντι από τη κεντρική Πλατεία. Το ιστορικό σχολείο της πόλης με την περάτωση των εργασιών της πλήρους ανάπλασής του πέραν του ότι θα προσδώσει μια εντυπωσιακή εικόνα στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Μάκρης πρόκειται να είναι σύμφωνο με όλες τις νέας γενιάς προδιαγραφές και απαιτήσεις ενός σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος ιδιαίτερα φιλόξενου προς τους μαθητές και τους δασκάλους. Η ποικιλία των όγκων του και των χρωματισμών του δημιουργούν ένα αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα ελκυστικό και ευχάριστο για τους χρήστες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.  
Ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομής ξεκίνησε στην πόλη της Νέας Μάκρης που στόχο έχει να δώσει οριστικό τέλος στα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ανατολής λόγω μεγάλης υψομετρικής διαφοράς από το κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ της λεωφόρου Μαραθώνος. Πρόκειται για τη κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού ύδρευσης με τον οποίο καθίσταται πλέον δυνατή η πλήρης τροφοδότηση της περιοχής με νερό της ΕΥΔΑΠ, καθώς και εργασίες επισκευών και βελτίωσης στην υπάρχουσα υδροδεξαμενή της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Νέας Μάκρης και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος παρακολουθώντας καθημερινά την εξέλιξη των έργων που πρόκειται να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πρόοδό τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york