Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στο Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού στο Κορωπί Δωρεάν μαθήματα από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων

.

Στο Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού στο Κορωπί
Δωρεάν  μαθήματα
από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων
Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης
του Υπουργείου  Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων 

1.Το πρόγραμμα "Περιβάλλον - Οικολογία" σχετίζεται με το : 1. Περιβάλλον, 2. Οικολογία, 3. Νερά, 4. Έδαφος, 5. Ατμόσφαιρα, 6. Αστικά και στερεά Απόβλητα και βασικό στόχο έχει την εκπαίδευση των πολιτών  σε σχέση  με το περιβάλλον, το οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο της επικαιρότητας, προκειμένου να αποκτήσουν γνώσεις για την αντιμετώπιση της οικολογικής κρίσης και την οικοδόμηση αξιών, στάσεων και συμπεριφορών ικανών να επηρεάσουν τις κοινωνικές επιλογές προς αυτή την κατεύθυνση .
2.Το πρόγραμμα "Τοπική Ιστορία" (ΚΩΔ. 14)  σχετίζεται με:  την οργάνωση συλλογικής έρευνας τοπικής ιστορίας, Εργαλεία και μέθοδοι ιστορικής γνώσης, Γενικά περί ιστορίας, Τοπική ιστορία, Θεματικά πεδία, Σύνθεση, Παρουσίαση. Βασικός στόχος είναι η  γνώση της ιστορίας του τόπου των εκπαιδευομένων και η ενίσχυση της συμμετοχής τους στην πολιτιστική ζωή της περιοχής τους.

Διάρκεια  προγραμμάτων 25 ώρες
Δηλώστε Συμμετοχή στα  τηλ. 2106020026-6974380541 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york