Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ - 3Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

      
Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Γονέων είναι η οργάνωση της έκθεσης  βιβλίου. Σκοπός είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας και η επαφή  των παιδιών με τα βιβλία, που  είναι τόσο σημαντική για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.
      Με  βιβλία για μικρούς και μεγάλους από τους γνωστότερους εκδοτικούς οίκους, οργανώθηκε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Θ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στο σχολείο και φέτος η 3η  Έκθεση Βιβλίου. Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 10.30 έγιναν τα εγκαίνια της έκθεση και σε συνεργασία με τους δασκάλους φιλοξενήθηκε  η συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων Βούλα Μάστορη. Η κα Μάστορη μίλησε στα παιδιά της Β΄ και Γ΄ τάξης και παρουσίασε το βιβλίο της «Μια προσευχή στο Αι-Βασίλη» από τις εκδόσεις «ΠΑΤΑΚΗΣ». Το βιβλίο προκάλεσε το ενδιαφέρον των παιδιών που συμμετείχαν με πολλές  ερωτήσεις.
      Κατά  τη διάρκεια του 2ημέρου λειτουργίας  της έκθεσης διατέθηκαν περισσότερα  από 400 βιβλία. Αυτό που μένει, μετά από  μια έκθεση βιβλίου είναι η ικανοποίηση εμάς των μεγαλύτερων όταν βλέπουμε την χαρά των παιδιών, όταν επισκέπτονται μια έκθεση βιβλίου και η λάμψη στα μάτια τους όταν ξεφυλλίζουν ένα βιβλίο.
      Περισσότερες  φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://sites.google.com/site/eduanixi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york