Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση γνωριμίας Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με νεοεκλεγέντες δημάρχους Ανατολικής Αττικής


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συνάντηση γνωριμίας  Μητροπολίτη Μεσογαίας  και Λαυρεωτικής  με νεοεκλεγέντες  δημάρχους Ανατολικής Αττικής.
      Πρόσκληση σε συνάντηση γνωριμίας με τους νεοεκλεγέντες  Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής  που υπάγονται στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ.  Νικόλαος, επ΄ ευκαιρίας της ονομαστικής του εορτής.
      Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη  συμμετείχαν οι Δήμαρχοι των νέων Δήμων: Σαρωνικού             κ. Πέτρος Φιλίππου, Λαυρεωτικής κ. Κωνσταντίνος Λεβαντής, Μαρκοπούλου Μεσογαίας κ. Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας κ. Δημήτρης Κιούσης, Παιανίας κ. Δημήτρης Δάβαρης, Ραφήνας – Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος, Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Μάρκου και Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής                κ. Λεωνίδας Κουρής, η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού κα Χρυσάνθη Κισκήρα, καθώς και από την πλευρά της Μητρόπολης ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πατήρ Ανάργυρος Φακίνος.
      Οι  συμμετέχοντες στη συνάντηση  είχαν τη δυνατότητα συζητήσουν με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν στην πολιτική, την Εκκλησία αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με την περιοχή της Ανατολικής Αττικής και τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν οι νέοι δήμαρχοι με την έναρξη της θητείας τους.
      Κλείνοντας  τη συνάντηση, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δημάρχους και την αντιπεριφερειάρχη στην άσκηση των καθηκόντων τους και δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και το καλό του τόπου γενικότερα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york