Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2010

   
Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης  ολοκληρώνοντας τις εορταστικές  προετοιμασίες και δράσεις, για να προϋπαντήσουμε όλοι μικροί και μεγάλοι τις γιορτές των Χριστουγέννων και το νέο έτος με περισσότερη αισιοδοξία και χαρά, σε αντίθεση με τα μηνύματα της εποχής, πραγματοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία 3ήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από 17 έως 19 Δεκεμβρίου 2010.
      Το  ΔΣ αλλά και μέλη του συλλόγου με προσωπική εργασία, κέφι και χριστουγεννιάτικη διάθεση, συνεπείς στο καθιερωμένο ραντεβού υποδέχθηκαν περισσότερους από 500 μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να διασκεδάσουν, πλημμυρίζοντας το σχολείο με αισθήματα χαράς και αγάπης, στο πνεύμα των ημερών.
      Οι  εκδηλώσεις περιλάμβαναν την 3η Έκθεση Βιβλίου με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου «Θ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ», δραστηριότητες περιπέτειας (πύργο αναρρίχησης, τοξοβολία, τραμπολίνο) για τα παιδιά, παράσταση καραγκιόζη το έργο «Ο Φιλάργυρος» για τα μικρότερα παιδιά, καλλιτεχνικό εργαστήριο με την κατασκευή χριστουγεννιάτικων πήλινων στολιδιών, εορταστικό μπουφέ με φαγητά και γλυκά,  για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων  και ολοκληρώθηκαν με την παρακολούθηση (συμμετείχαν 185 γονείς  και παιδιά) της παράστασης στο πάγο «Alladin on Ice».
      Ξεχωριστή εντύπωση στη γιορτή προκάλεσαν η  παρουσία του Αγ. Βασίλη, που προσέφερε  περισσότερα από 250 δώρα στα παιδιά, το έλκηθρο και το στολισμένο δέντρο που τους περίμενε όλους στην είσοδο του σχολείου.
      Περισσότερες  φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://sites.google.com/site/eduanixi
      Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού  Άνοιξης, ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς που στηρίζοντας  το σύλλογο, συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης: VIVARTIA, BIC, ΟΛΥΜΠΟΣ, Φούρνος «ΚΑΡΡΑΣ», Πίτσα «FAN», σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», τυριά & αλλαντικά «REGATO», κολυμβητήριο «AQUA LIFE», κέντρο λόγου «ΛΕΞΙΜΑΘΕΙΑ», φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Ε. ΧΕΛΙΩΤΗ», κοσμηματοπωλείο & κομμωτήριο «ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ», παιδοδοδίαντρο «ΕΛΙΝΑ ΑΣΚΑΡΟΓΛΟΥ», παιδοδοδίαντρο «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ», κρεοπωλείο «ΚΟΝΤΑΚΗΣ» φυτώρια «ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», εποχιακά είδη «MILLENNIUM».
      Χρόνια  πολλά, με υγεία και ο νέος χρόνος να μας βρει όλους πιο δυνατούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york