Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση του «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για την εκλογή του Πέτρου Φιλίππου

| | | | |


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση του «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
για την εκλογή του  Πέτρου Φιλίππου.
Το ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής με την εκλογή του Πέτρου Φιλίππου με ποσοστό 56% στο νέο Δήμο Σαρωνικού (Καλύβια, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα, Κουβαράς), έδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως οι πολίτες προτίμησαν να εμπιστευτούν  το ξεκίνημα του νέου Δήμου στο συνδυασμό μας «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», σε ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί για το ήθος τους, την προσφορά τους, το έργο τους, τις ιδέες και το πρόγραμμά τους.
Έδειξε επίσης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο  πως οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού απορρίπτουν συμπεριφορές μαυρογυαλούρων, αλαζονείας και αμετροέπειας, που ακολούθησαν πολιτικοί μας αντίπαλοι καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο.
Απέρριψε  κατηγορηματικά  τις επιλογές και  τον τρόπο που πολιτεύτηκε  η πολιτική μας αντίπαλος Χ. Χριστοφάκη, η οποία επιστράτευσε δανεικές πολιτικές και οικογενειακές περγαμηνές, τόνους λάσπης και προσβολών,  αλλά και υπουργούς, κρατικό μηχανισμό, κρατικούς λειτουργούς, λειτουργούς ανεξάρτητων αρχών, εισαγγελείς, αστυνομία, μέσα μαζικής ενημέρωσης,  με έναν και μοναδικό στόχο: Την πολιτική και ηθική εξόντωσή μας.
Όμως ο  «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» όχι μόνο παρέμεινε όρθιος και ζωντανός, αλλά με τη συνηγορία των συμπολιτών μας είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει το νέο μας Δήμο, το Δήμο Σαρωνικού στο μέλλον.
 
Εμείς δηλώνουμε προς όλους τους συμπολίτες μας, είτε μας εμπιστεύτηκαν, είτε μας αμφισβήτησαν, πως είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού  για όλους.
Ακόμη είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού για το καλό του τόπου μας. Θα είμαστε όμως απέναντι σε όποιους θέσουν την εξυπηρέτηση των προσωπικών ή άλλων συμφερόντων πάνω από το κοινό συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών αλλά και τις προσδοκίες τους για ήπια ανάπτυξη και ελεύθερες και ανοικτές παραλίες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york