Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Παντελή Ασπραδάκη: Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση



Οι πρόσφατες  εκλογές ανοίγουν μια νέα εποχή  στην αυτοδιοίκηση μέσω της νέας μεταρρύθμισης, τον Καλλικράτη.
Ο νέος θεσμός του «Καλλικράτη» σχεδιάστηκε  για να δώσει προτεραιότητα σε κάθε τοπική κοινωνία, ενεργό ρόλο στον πολίτη και για να ενεργοποιηθούν με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο πόροι, δυνατότητες και αρμοδιότητες.
Καλή  δύναμη σε όλους τους Περιφερειάρχες, Δημάρχους και συμβούλους στο  δύσκολο έργο που καλούνται να ανταποκριθούν σε μια ευάλωτη οικονομική και πολιτική περίοδο .
Μέσα  σε ένα δυσμενές περιβάλλον, καλούνται  να προσφέρουν δημιουργικό έργο προς όφελος της ποιότητας ζωής των  πολιτών και μιας καλύτερης καθημερινότητας.
Η συνεργασία όλων είναι η προϋπόθεση για τη σωτηρία της χώρας μας.
Από τη μεριά μου  θα είμαι συμπαραστάτης  σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια και σταθερό σύμμαχο για το καλό των τοπικών κοινωνιών και του πολίτη, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Να παλέψουμε  για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής ώστε ο κάθε Δήμος της Περιφέρειας Αττικής να αποτελέσει πόλη πρότυπο που σέβεται και ικανοποιεί τις ανάγκες του πολίτη.
Η αποχή  των συμπολιτών μας από τις  κάλπες πρέπει αφενός να μας προβληματίσει  και αφετέρου να μας ωθήσει να εργαστούμε σκληρά για να επανακτήσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα. 
http://pantelis.aspradakis.gr/press/36/153

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york