Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας τίμησε τους ανθρώπους που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ΚΑΠΗ

ΚΑΠΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ  ΦΩΚΑΙΑΣ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ 

Η Κοινότητα Παλαιάς  Φώκαιας τίμησε τους ανθρώπους που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ΚΑΠΗ.

Το ΚΑΠΗ Παλαιάς  Φώκαιας συμπληρώνει εφέτος 15 χρόνια παρουσίας και κοινωνικής προσφοράς. Αυτήν ακριβώς την προσφορά τίμησε η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας  στο πρόσωπο όλων των πολιτών  που έχουν διατελέσει (ή διατελούν) Προέδροι και μέλη Δ.Σ. του ΚΑΠΗ. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια των «Φωκαϊκών» την Κυριακή 29 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Τσαλικίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για να καθιερώσουν το ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας, ως έναν οργανισμό με πλούσια δραστηριότητα και προσφορά. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η μικτή χορωδία τη Κοινότητάς μας (ΦΩΤΟ 1) αλλά και η «προσκεκλημένη» χορωδία του ΚΑΠΗ Κερατέας (ΦΩΤΟ 2)
Μονοήμερη εκδρομή στο Αλεποχώρι
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 η μονοήμερη εκδρομή του ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας σε Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό και Δερβενοχώρια.  
Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας
Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν Κοινότητα και ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας με εκδήλωση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 1/10/2010 στην ταβέρνα «Ακρογιάλι».
Η γιορτή ξεκίνησε με λίγα λόγια από την κ. Καίτη Δουρέκα, Αντιπρόεδρο του ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Προέδρος της Κοινότητας και του ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας κ. Μανώλης Τσαλικίδης ,.
Η βραδιά κύλησε ντυμένη μουσικά με τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, αλλά και με πολύ κέφι και χορό, κάτι που αποδεικνύει ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ είναι θαλεροί και γεμάτοι διάθεση για ψυχαγωγία και δράση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york