Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τουρνουά μπάσκετ για νέους πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις»

| |



Διγενή 19 (1ος όροφος), 16673 Βούλα
Τηλ. – Fax: 210 8952327
http://www.konstantellos.gr/
grigoris@konstantellos.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τουρνουά μπάσκετ για νέους όλων των ηλικιών από τους τρεις υπό συνένωση δήμους, πραγματοποίησε σε αθλητικό χώρο της Βούλας, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου ο συνδυασμός «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις».

Εκατοντάδες νέοι αθλητές και θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου Δημάρχου των «τριών Β», κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, και κατέκλυσαν την εξέδρα του γηπέδου και τις δύο μέρες διεξαγωγής του τουρνουά, παρά τις – όχι και τόσο ευνοϊκές- καιρικές συνθήκες.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθεί η σημασία του αθλητισμού και να τονιστεί η αξία της κοινωνικοποίησης των νέων ανθρώπων μέσα από υγιείς δράσεις και δραστηριότητες.

Με τη στήριξη των συμπολιτών του ο κ. Κωνσταντέλλος φιλοδοξεί να κάνει πράξη τις ιδέες του, που και στον τομέα του Αθλητισμού έχουν ως κέντρο τον Άνθρωπο. Η λειτουργία νέων και σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σίγουρα το βασικό βήμα που επιβάλλεται να γίνει, και στους 3 δήμους, ώστε οι γειτονιές να σφύζουν πάντα από υγεία και νιάτα.

Το σύνθημα «ΝΑΙ στον Αθλητισμό! ΌΧΙ στις εξαρτήσεις!» ήταν αυτό που κυριάρχησε στο τουρνουά, και η ανταπόκριση των συμπολιτών στο κάλεσμα του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις» και του κ. Κωνσταντέλλου ήταν αυτή που επισφράγισε την αξία και τη σημασία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york