Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Γ.ΣΓΟΥΡΟΥ

Τόπο  στα Νιάτα, στην δημιουργία και την πρόοδο


Οι εκλογές  της 7ης Νοεμβρίου για την Νέα  Τοπική Αυτοδιοίκηση «Καλλικράτης»,  έρχονται σε ένα κομβικό σημείο για την χώρα μας, και για τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται μετά από ένα χρόνο της νέας κυβέρνησης να επιλέξουν ξανά τους πιο ικανούς και εργατικούς για τον δήμο και την περιφέρειά τους.
Είναι πλέον  εμφανές ότι μόνο οι μεταρρυθμίσεις τις κυβέρνησης δεν είναι αρκετό να βγούμε από την κρίση. Χρειάζονται  ολοκληρωμένες παρεμβάσεις και  πρωτοβουλίες σε 1ο και 2ο βαθμό αυτοδιοίκησης ώστε να υπάρξει ανάπτυξη ΠΡΩΤΑ σε τοπικό επίπεδο και μετά σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Οι  εκλογές για την  Νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας αλλά ψήφος δημιουργίας, σε ΝΕΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν δείξει με την πορεία τους ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να βάλουν τις υποδομές για την ανάπτυξη στην περιφέρεια Αττικής.
Αττική  βέβαια, δεν είναι ΜΟΝΟ η Αθήνα!
Αττική είναι  όλες οι υπόλοιπες περιοχές γύρω από  την Αθήνα, οι οποίες παρόλη την  Υπερανάπτυξη της πρωτεύουσας, οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής με 40-50 χιλ. απόσταση από το κέντρο βρίσκονται σε ανοργάνωτη κατάσταση δίχως να έχουν επιλύσει τα πιο βασικά ζητήματα όπως η Αποχέτευση ή όπως η Δημιουργία ενός Νοσοκομείου.
Από την  άλλη πλευρά η στασιμότητα και η ολιγωρία των διοικούντων της Ανατολικής Αττικής όλα αυτά τα χρόνια έφερε στο προσκήνιο πολλά ζητήματα που Επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ τους Νέους Ανθρώπους που κατοικούν αυτές τις περιοχές. Μεγάλος είναι ο αριθμός των ανέργων από 18-34 ετών που κατοικούν στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής ενώ όσοι εργάζονται θα πρέπει να διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα καθημερινά για να φθάσουν στις δουλειές τους.
Οι Εκλογές  της 7ης Νοεμβρίου είναι μια ευκαιρία για την Νέα Γενιά, είναι μια  ευκαιρία για τους Νέους Ανθρώπους να εργαστούμε με όρεξη και να αλλάξουμε τις παθογένειες του υπάρχοντος συστήματος.
Ήρθε  η ώρα να πούμε  τόπο στα Νιάτα, τόπο στην Δημιουργία και  την Πρόοδο.
Ως νέος Νεολαίος με ανησυχίες και απογοήτευση για την μέχρι τώρα κατάσταση, θεωρώ χρέος μου την ενασχόλησή μου με τα κοινά και με αυτήν την λογική συμμετέχω στον συνδυασμό του πετυχημένου Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρού και του Συνδυασμού του Αττική – Με Έργο Πάμε Μπροστά, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Ανατολική Αττική.
Η στήριξή σας θα βάλει στο προσκήνιο την Νέα Γενιά και θα μου δώσει την δύναμη να κάνω παρεμβάσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους στην περιοχή μου.
Λάζαρος Καραούλης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Ανατολική Αττική
ΑΤΤΙΚΗ – Με Έργο Πάμε Μπροστά | Γιάννης Σγουρός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york