Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ίδρυση Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων Σπάτων - Αρτέμιδας

|


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, ο πολιτικός φορέας που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή του το 2002 μέχρι σήμερα, έχει φέρει κοντά του χιλιάδες συνειδητοποιημένους πολίτες. Έτσι, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, η απήχησή μας ολοένα και αυξάνεται. Η λειτουργία της Πολιτικής μας Κίνησης στην Ανατολική Αττική, εδώ και δύο χρόνια, με την συνεχή παρουσία μας σε κάθε Δήμο και τη διαφορετική προσέγγιση των προτάσεων μας πάνω στα τοπικά προβλήματα (μικρά και μεγάλα) μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στην ίδρυση αυτόνομων Πολιτικών Κινήσεων σε κάθε Καλλικράτειο Δήμο της περιοχής.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, τα μέλη που κατοικούν και δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου Σπάτων και Αρτέμιδας αποφάσισαν την ίδρυση της Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων Σπάτων - Αρτέμιδας. Συντονιστής σε αυτή τη νέα προσπάθεια ανέλαβε κατόπιν ομόφωνης απόφασης ο Γιώργος Παπαστεφάνου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Οικολόγους Πράσινους Σπάτων - Αρτέμιδας στα τηλέφωνα 22940 47169 και 6977710433.

Η ταχυδρομική μας διεύθυνση είναι Ερασίνου και Μπουμπουλίνας, Τ.Κ. 19016, Αρτέμιδα Αττικής
και η ηλεκτρονική ecospatartemis@gmail.com.

Με χαρά θα θέλαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με όσους κατοίκους του νέου Δήμου , θα ήθελαν να μας γνωρίσουν ως ενεργούς πολίτες και ως πολιτικό φορέα .

Οικολόγοι Πράσινοι
Π.Κ. Σπάτων - Αρτέμιδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york