Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Αριστείδης Τουρκάκης: Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ανθούσας



Λίγα  λόγια για μένα…

Γεννήθηκα το 1981 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στο Γουδί μέχρι το 1994 και κατοικώ στην Ανθούσα από το 1994 μέχρι και σήμερα. Η καταγωγή μου είναι από τη Ζάκυνθο. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Παλλήνης το 1999 και σπούδασα στο  τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το Νοέμβριο του 2003 μέχρι τον Ιούνιο του 2005 εργάστηκα στην τράπεζα Πειραιώς. Παράλληλα το 2004 εργάστηκα στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας στο χώρο διαμονής ξένων δημοσιογράφων στη Παλλήνη ως υπεύθυνος χώρου διαμονής διεθνών δημοσιογραφικών αποστολών. Από το 2007 μέχρι το 2010 εργάστηκα ως οικονομολόγος στο χρηματοοικονομικό τμήμα της οικονομικής διεύθυνσης της εταιρείας Sprider Stores A.E. στην Ανθούσα.  Σήμερα εργάζομαι ως λογιστής.

Από τα χρόνια του Πανεπιστημίου έχω ενταχθεί στο φοιτητικό κίνημα συμμετέχοντας ενεργά στις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις . Δραστηριοποιούμαι σε διάφορους τομείς που αφορούν τους νέους, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό, την παιδεία, τον πολιτισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση. Από τότε μέχρι και σήμερα έχω διατελέσει :
  • Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση και στο Διοικητικό Συμβούλιο των καθηγητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών στη Σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
  • Αναπληρωτής γραμματέας και μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Π.Α.Σ.Π. του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.  
  • Μέλος της συντακτικής ομάδας εφημερίδας και άλλων ενημερωτικών φυλλαδίων του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  
  • Συμμετοχή σε συνέδρια της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του κόμματος από το 2000.         
  • Μέλος της συντονιστικής της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανθούσας. 
  • Από το Μάιο του 2008 μέχρι και σήμερα είμαι Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανθούσας.
  • Είμαι μέλος της Βαλκανικής Ένωσης Φιλίας . 
  • Προπονητής ερασιτεχνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της Παλλήνης και των Γλυκών Νερών.
  • Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος σωματείου με την ονομασία «Σωματείο Πρωτοβουλίας Νέων» το οποίο έχει σαν σκοπό την  διοργάνωση εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας  με θέματα που αφορούν τη φύση, τον πολιτισμό και τους νέους με τη συμμετοχή και άλλων κρατών στα πλαίσια προγραμμάτων της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Από τις οποίες δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ανθούσα. 

    Αγαπητοί φίλες και φίλοι...
    Σαν ενεργός πολίτης και "ανήσυχο πνεύμα" θεωρώ ότι η νέα γενιά είναι εκείνη που μπορεί και πρέπει να δώσει το έναυσμα, για την αλλαγή, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Γι’ αυτό  αποφάσισα ότι πρέπει να δραστηριοποιηθώ στον κοινό αγώνα για μια πόλη πρότυπο όπου κάθε πολίτης της Ανθούσας του νέου δήμου Παλλήνης ονειρεύεται να ζει. Την ευκαιρία αυτή μου προσέφερε ένας δοκιμασμένος και πετυχημένος Δήμαρχος ο Θανάσης Ζούτσος με την τιμητική πρόταση να συμμετέχω μαζί με άξια στελέχη στον αγώνα, για να κάνουμε την Ανθούσα τον Γέρακα και την Παλλήνη «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».  Σε αυτή την πρόταση ανταποκρίθηκα έχοντας  πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που πρόκειται να αναλάβω, με το να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Ανθούσας, με τη δέσμευση να προσφέρω τον προσωπικό μου χρόνο, τις ιδέες μου και τη δουλειά μου, σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και φυσικά την νεολαία.
    Ψηφίστε το Θανάση Ζούτσο, το Δήμαρχο που έχει ανάγκη η ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Το Δοκιμασμένο και Πετυχημένο νυν Δήμαρχο Γέρακα. Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε με την ενεργή συμμετοχή μας το σήμερα και σε αυτό το κάλεσμα οφείλουμε να είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

    Αριστείδης Τουρκάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york