Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Άγγελος Αποστολάτος στην τηλεόραση του Alter Για την ποιότυητα ζωής των δημοτών

| |

Δελτίο  Τύπου
Ο Άγγελος Αποστολάτος  στην τηλεόραση του  Alter
Για την ποιότητα  ζωής των δημοτών  


 
Στην καθημερινότητα των συνδημοτών του που όπως είπε έχουν χάσει το χαμόγελό τους και  αντιμετωπίζουν πιεστικά και αγωνιώδη οικονομικά  προβλήματα, θα εστιάσει το ενδιαφέρον του, όταν εκλεγεί δήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης ο Άγγελος Αποστολάτος. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, μιλώντας στην τηλεόραση του Alter και στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά.
Ο κ. Αποστολάτος  επεσήμανε ότι θα δώσει άμεση  προτεραιότητα σε προβλήματα που  κάνουν βασανιστική την καθημερινότητα των δημοτών, όπως είναι η έλλειψη σχολικών κτιρίων, η μη λειτουργία δύο νέων βρεφονηπιακών σταθμών λόγω μη πρόσληψης προσωπικού, η ανυπαρξία χώρων στάθμευσης, η ελλιπής σηματοδότηση, η κακή κατάσταση οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, η καθαριότητα κ.ά.

Χαρακτήρισε επίσης ο κ. Αποστολάτος απαράδεκτη την  αδιαφορία που επέδειξε η δημοτική αρχή της Βούλας, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου και να καταπατηθεί το δάσος στην περιοχή Τάσσιανη, στα Πηγαδάκια της Βούλας.

Τέλος, αναφερόμενος στο δήμαρχο Βουλιαγμένης, τόνισε ότι δεν έχει να επιδείξει έργα υποδομής, κυκλοφορίας και στάθμευσης και αρκείται σε έργα επικοινωνιακού χαρακτήρα, στο «να φυτεύει λουλουδάκια», για λόγους εντυπωσιασμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york