Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κατάργηση των 8 διοδίων εντός του Δήμου Ωρωπού!

ΕΠΙΚΑΙΡΗ  ΕΡΩΤΗΣΗ  

Προς : Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και  Δικτύων 
Θέμα:   Κατάργηση των 8 διοδίων εντός του Δήμου Ωρωπού! 
Κύριε Υπουργέ,  
Οι κάτοικοι του νέου Δήμου Ωρωπού δικαίως  διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη, παράνομη και καθ’ όλα παράλογη τοποθέτηση διοδίων σε όλες τις εισόδους – εξόδους της Εθνικής Οδού που δυσχεραίνουν και επιβαρύνουν την μετακίνηση των πολιτών του Δήμου μας από και προς τα διαμερίσματά του Ωρωπού! Είναι αδιανόητο οι πολίτες να υποχρεούνται στην καταβολή αντιτίμου για τις μετακινήσεις τους εντός των ορίων του Δήμου. Ο Καλλικράτης ένωσε στα χαρτιά μια τεράστια σε έκταση περιοχή, η οποία πρέπει να ενωθεί και στην πραγματικότητα, ενοποίηση που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με την ύπαρξη διαχωριστικών γραμμών και την καταβολή διοδίων προς όφελος των μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών. Άλλωστε η σύμβαση που υπογράφτηκε με την ανάδοχο εταιρία προβλέπει την δημιουργία παράπλευρων οδών ελεύθερης διέλευσης για τους κατοίκους, όρος που δεν έχει ικανοποιηθεί.
Στην δύσκολη  εποχή που ζούμε, όπου τα εισοδήματα του μέσου Έλληνα μειώνονται συνεχώς  από τους έμμεσους φόρους, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων και την μεγάλη οικονομική ύφεση, οφείλουμε να υιοθετούμε πολιτικές που θα ελαφρύνουν αντί να επιβαρύνουν την καθημερινότητα και τα έξοδα των πολιτών.

Κατόπιν όλων αυτών και με δεδομένη την προσωπική  σας ευαισθησία στα θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης,

Ερωτάστε: 
Σε ποιες  ενέργειες θα προβείτε προκειμένου  να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη, ασφαλής  και χωρίς καμία επιβάρυνση διοδίων  δυνατότητα μετακίνησης των κατοίκων του νέου Δήμου Ωρωπού από και  προς τα διαμερίσματα και το διοικητικό κέντρο του νέου Δήμου Ωρωπού; 
       
                           -Ο-
                           ΕΡΩΤΩΝ    
                            ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
                    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york