Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Επιστολή Αλέκου Φιλιππούση σχετικά με την επιστολή του Άρη Βίτσιου

| |

Η ιστοσελίδα της  «ΠΗΓΗΣ»  
Αγαπητοί φίλοι,
  Ως διαχειριστής  της ιστοσελίδας του Πολιτιστικού  Συλλόγου Γέρακα «η ΠΗΓΗ» (gerakas.org.gr) θα ήθελα να τοποθετηθώ, με αφορμή ένα δημοσίευμα του κ. Βίτσιου Αριστείδη στο Ανατολική Αττική News στις 06/10 με τίτλο: ΑΡΗΣ ΒΙΤΣΙΟΣ: ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ κ. ΖΟΥΤΣΟΥ ΜΕ.... “ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ”...!
 
  Στο εν λόγω  δημοσίευμα, αναφέρει ο κ. Βίτσιος  ότι η ιστοσελίδα του Συλλόγου  ενώ θα έπρεπε να ανήκει  σε όλους, έγινε όργανο μιας  παράταξης (αν βέβαια ήταν της  δικής του παράταξης, δεν θα είχε διαμαρτυρηθεί) διότι αναρτήσαμε Δελτίο Τύπου που λάβαμε, όπως  το ίδιο έκαναν και πολλά άλλα blogs και ιστοσελίδες, ανάμεσά τους και το Ανατολική Αττική news. Είναι όλα αυτά «όργανα» της παράταξης Ζούτσου;
  Η επιλεκτική  και καθόλου τυχαία επίθεση στη ιστοσελίδα μας από τον εν λόγω υποψήφιο του κ. Κωνσταντά, σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη (κάτι στο οποίο παραδέχομαι πως έχει ταλέντο).
  Θα ήθελα  να σας γνωστοποιήσω πως ΠΟΤΕ  δεν λάβαμε ΚΑΝΕΝΑ δελτίο τύπου  ή ανακοίνωση από τον διαμαρτυρόμενο κ. Βίτσιο ή την παράταξή του!
  Επίσης θα  ήθελα να ενημερώσω, πως όποιος  επιθυμεί μπορεί να σχολιάζει  ΟΛΑ τα άρθρα, κάτι που το  γνωρίζουν οι πάνω από 600 καθημερινοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας!
  Όσον αφορά  τα περιεχόμενα, τα άρθρα του διαχειριστή είναι ΟΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ και αυτά που περιέχουν προσωπικές απόψεις, έχουν την υπογραφή του αρθογράφου! 
Αλέκος  Φιλιππούσης
Μέλος Δ.Σ. Πολ. Συλλόγου Γέρακα «η ΠΗΓΗ»
Υπεύθυνος Διαδικτύου
Μέλος Δ.Σ. Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δ. Γέρακα
E-mail: press@gerakas.org.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york