Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

«Νέα Πορεία για ποιότητα ζωής», Εκλογικό Κέντρο στη Βούλα

| |

Εντυπωσιακή η προσέλευση του  κόσμου   

Αν και δεν  επρόκειτο για επίσημα εγκαίνια, ωστόσο πλήθος κόσμου συνέρευσε στο  εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Πορεία για ποιότητα ζωής» με επικεφαλής τον επί δωδεκαετίας Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ) Βούλας κ. Ανδρέα Κάσδαγλη.
Η πρώτη ημέρα  λειτουργίας των γραφείων του  εκλογικού κέντρου του συνδυασμού συνέπεσε με την πρώτη ημέρα στα  σχολεία, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Και  όπως το πρωί της Δευτέρας τα σχολεία πλημμύρισαν από μαθητές και γονείς, έτσι ακριβώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας πλήθος κόσμου έσπευσε με την παρουσία του να γεμίσει κάθε γωνιά του χώρου του εκλογικού κέντρου της «Νέας Πορείας για ποιότητα ζωής» και να δηλώσει με αυτό τον τρόπο την στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Κάσδαγλη για Δήμαρχο του νέου Καλλικράτειου δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.
Εκτός από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, από  τους οποίους πολλοί είναι και  τώρα μέλη του ΔΣ Βούλας, παρουσία στήριξης έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γ. Σταμπέλος ο οποίος αν και δεν θα επαναθέσει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση υποψηφιότητα, στηρίζει με την παρουσία του την υποψηφιότητα του κ. Κάσδαγλη με κάθε ευκαιρία.
Στο εκλογικό κέντρο της Βούλας σημειώθηκαν και παρουσίες  από τη Βάρη. Μεταξύ αυτών και η παρουσία του δημοσιογράφου, εκλεγμένου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ Βάρης και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στο δημοτικό διαμέρισμα της Βάρης με τη «Νέα Πορεία για ποιότητα ζωής» κ. Στέλιου Δρογώση. Λαμπερή παρουσία ήταν ο γραμματέας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν έλειψε και πλήθος παραγόντων των τοπικών πραγμάτων των «3Β»
Το κλίμα της  εκδήλωσης ήταν θερμό και φιλικό. Ο αέρας νίκης που απέπνεε  ο συνδυασμός επισφραγίστηκε με το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου στη Βούλα. Όλοι όσοι προσήλθαν δήλωσαν πως μέχρι και την ημερομηνία των προσεχών εκλογών θα είναι το σημείο συνάντησής τους. Άλλωστε και η παρουσία τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το επιβεβαιώνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york