Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Καπετανέας, Δήμαρχος Βάρης: Αυτόνομη Κάθοδος

| |

Δελτίο Τύπου
Παναγιώτης Καπετανέας, Δήμαρχος Βάρης: Αυτόνομη Κάθοδος
27/10/2010

Την αυτόνομη κάθοδό του ως Υποψήφιος Δήμαρχος σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη ανακοινώνει ο Δήμαρχος της Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας μετά από εισήγηση που πραγματοποίησε στη συγκέντρωση των αρμόδιων οργάνων και στελεχών της δημοτικής παράταξής του «Νέα Εποχή» και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Ο διάλογος με τους υποψηφίους δημάρχους εξαντλήθηκε. Ο Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας αν και συνομίλησε με όλους τους υποψηφίους και πρότεινε μια ευρύτερη συνεργασία, η οποία θα έχει τη δυναμική να ανταπεξέλθει στα προβλήματα του νέου μας Δήμου, διαπίστωσε ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες υπερβαίνουν το καλό του τόπου αφού όλοι ήθελαν να ηγηθούν εκείνοι του κοινού ψηφοδελτίου.
Με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καπετανέα, ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» αποτελεί τη διαφορετική πρόταση σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές: Τη μοναδική πρόταση διαφάνειας για τα 3Β.
Πρόταση των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι: Με Εντιμότητα, Διαφάνεια και μοναδικό στόχο το καλό του τόπου διοικούν τον δήμο της Βάρης τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Που έχουν το θάρρος, τη γνώση και την εμπειρία να προβάλλουν αντίσταση απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα, αντίσταση στη διαφθορά, αντίσταση στις μικροπολιτικές σκοπιμοτήτων και τα συμφέροντα που θίγουν τους πολίτες και την περιοχή μας.
Το παραλιακό μέτωπο, το «φιλέτο» της Ανατολικής Αττικής και η εκμετάλλευσή του από τα μεγάλα συμφέροντα είναι η αιχμή του δόρατος σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα. Η συνένωση των 3Β, μπορεί να αποτελέσει κίνητρο στις ορέξεις των μεγαλοεργολάβων, στις ορέξεις εκείνων που θέλουν ένα παραλιακό μέτωπο με τσιμέντο και κλειστό στους πολίτες.
Καλούμε τους κατοίκους του νέου δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να ενισχύσουν και να στηρίξουν την πρόταση του Παναγιώτη Καπετανέα και της Νέας Εποχής. Την πρόταση εκείνων που το έργο τους αποδεικνύει ότι υλοποιούν τις υποσχέσεις τους και κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york