Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Βελιώτης Δημ.: Δίκτυο Αποχέτευσης. Ο κ. Ζούτσος δεν πρόσθεσε ούτε ένα μέτρο!

| |

Δίκτυο Αποχέτευσης Ο κ. Ζούτσος δεν πρόσθεσε ούτε ένα μέτρο!

Αγαπητοί Δημότες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης.
Οι Δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής προσπαθούν αγωνιωδώς να διασφαλίσουν αποδέκτη για να απαλλάξουν τις Πόλεις τους από τα λύματα και να προστατεύσουν την υγεία και τη ζωή των δημοτών τους.
Ο Δήμαρχος του Γέρακα, ο οποίος βρήκε έτοιμο τον αποδέκτη, ασχολείται με χαρές και πανηγύρια , όταν δεν εμφανίζεται σε κανάλια για να “διαφημίσει” την “πόλη”-“πρότυπο”, που πνίγηκε τις τελευταίες μέρες στα βοθρόνερα!

Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
Από τα προβλεπόμενα 140 χιλιομέτρα αποχέτευσης στο Δήμο Γέρακα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα μόνο τα 12.5 χιλιόμετρα.
Οι σχετικές μελέτες είχαν εγκριθεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο το έτος 2004 και η υλοποίησή τους είχε αρχίσει το 2005, όταν ακόμη Δήμαρχος ήταν ο κ. Παπαδογιωργάκης.
Ενώ οι εν λόγω μελέτες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά τους, θα έπρεπε να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τέλος του 2008, ολοκληρώθηκαν το έτος 2010.
Ο κύριος Ζούτσος, από την ημέρα που παρέλαβε τη διοίκηση του Δήμου μέχρι και σήμερα δεν έχει επεκτείνει ούτε κατά ένα μέτρο το δίκτυο!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/9 δήλωσα χωρίς να πάρω καμία απάντηση: “Αν έχετε να μας δείξετε επί των ημερών σας έστω και 1 μέτρο αποχέτευσης εγώ θα φύγω από το Γέρακα!”

Μάλιστα με καθυστέρηση ενός τουλάχιστον έτους κατέθεσε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο για έγκριση μελέτη, προϋπολογισμού 2.500.000€ για την κατασκευή του αναγκαίου δικτύου, μέσω του οποίου θα οδηγούνται τα λύματα στον αποδέκτη της ΕΥΔΑΠ.

Πέραν όμως αυτών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκ των 140 χιλιομέτρων, τα 40 βρίσκονται βόρεια της Αττικής οδού, όπου τα λήμματα έχουν αποδέκτη την Ψυτάλλεια.
Δυστυχώς όμως από τα 40 χιλιόμετρα, από το 2005 μέχρι και σήμερα, δηλαδή σε διάστημα 5 ετών, υλοποιήθηκαν μόνο τα 7,5 χιλιόμετρα και αυτά πριν την ανάληψη του Δήμου από τον κ. Ζούτσο.
Άρα για να υλοποιηθούν τα υπόλοιπα 32,5 θα απαιτηθούν περισσότερα από 20 χρόνια.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα 100 χιλιόμετρα που βρίσκονται Νότια της Αττικής οδού, δε θα υπάρξει φως στον ορίζοντα εφόσον συνεχίσουν να μας διοικούν οι ίδιοι άνθρωποι.

Αποδεικνύεται, ότι ο κύριος Ζούτσος δεν επέκτεινε ούτε ένα μέτρο το δίκτυο. Αντίθετα καθυστέρησε επί δύο τουλάχιστον χρόνια τις μελέτες που όταν αυτός παρέλαβε το δήμο, βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Αν σας ικανοποιεί, θα το αποδείξετε με την ψήφο σας στις ερχόμενες εκλογές.


Βελιώτης Δημήτριος
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york