Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πέτρος Φιλίππου στις εκδηλώσεις έναρξης των σχολείων

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Ο δήμαρχος Καλυβίων και υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού  κ. Πέτρος Φιλίππου και οι δημοτικοί σύμβουλοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί στα σχολεία της πόλης μας.
Όπως σημείωσε ο κ. Φιλίππου είχαν προηγηθεί συσκέψεις με τις διευθύνσεις  των σχολείων προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα και οι ελλείψεις εγκαίρως, ούτως ώστε να παραδοθούν σήμερα τα σχολεία έτοιμα και καθαρά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Σε ό,τι αφορά τις  μικρές ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στα σχολεία ο κ. Φιλίππου τόνισε ότι ως δημοτική αρχή θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ώστε να πληρωθούν άμεσα οι κενές θέσεις.
Σχολιάζοντας δε τις  πράξεις βανδαλισμού που σημειώθηκαν  χθες στο γυμνάσιο και λύκειο της παραλίας – σπάσιμο τζαμιών και μικροφωνικής εγκατάστασης -  τις χαρακτήρισε ως απαράδεκτη ενέργεια. Υπογράμμισε την ανάγκη το κράτος να επαναφέρει την χρηματοδότηση των δήμων – που έχει διακοπεί -  για τη φύλαξη των σχολείων και την αποφυγή τέτοιου είδους ενεργειών, κάτι το οποίο, όπως σημείωσε, ο ίδιος θα εξακολουθεί να το διεκδικεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york