Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Στο φίλο Γιώργο Σηφομιχελάκη μετά τη δήλωσή του να στηρίξει τον Α.Ζούτσο

| |

Αγαπητέ Γιώργο.
Σε γνώρισα για πρώτη φορά όταν κλήθηκα να βοηθήσω τον Ν.Έξαρχο στο γραφείο τύπου της Παράταξης. Εκτίμησα την ευθύτητα και τη γνήσια στάση σου απέναντι σε όσους τα “μασούσαν” περιμένοντας το περίφημο χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ. Την προσήλωσή σου στον ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της Αυτοδιοίκησης που πρέσβευε ο Νίκος και αρκετοί από την παράταξη. Τις αντιδράσεις σου σε όσα ακούγονταν “περί διαγραφών των πιθανών ανταρτών”.
Ομολογώ ότι, μετά τα όσα τράβηξε ο Νίκος, με ξάφνιασε η δήλωσή σου να στηρίξεις τον κ. Α.Ζούτσο. Και αυτό παρά την πετυχημένη ευχή σου “να μην επιτρέψει να καθορίσουν την τύχη της πόλης αυτοί που προκάλεσαν...”.
Πολύ φοβάμαι πως η καλοπροαίρετη βοήθεια σε έναν άνθρωπο ο οποίος, είτε σιγοντάρισε και ανέχθηκε την υπονόμευση του Νίκου, οπότε έχει σοβαρή ευθύνη, είτε την αγνοούσε, οπότε κρίνεται για ανεπάρκεια ελέγχου, δε θα φέρει αποτέλεσμα. Όποιο και από τα δύο να ισχύει η ευχή σου μάλλον θα μείνει ευχή.

Αγαπητέ Γιώργο.
Θα αναρωτιέσαι ίσως για τη δική μου από δω και πέρα πορεία. Για να μιλήσουμε με τους “βουκολικούς” όρους που χρησιμοποιεί ο τελευταίος “ΝΕΟΛΟΓΟΣ” στα παραπολιτικά του, δεν αισθάνομαι “πρόβατο” και μάλιστα “απολωλόν”. Το “μαντρί”, τα “μαντρόσκυλα” και ο “τσέλιγκας”, που θα σφάξει τον “μόσχον τον σιτευτόν”, ανήκουν στην “παλαιά διαθήκη”.
Στην 30χρονη και πλέον κοινή πορεία με τον Νίκο Έξαρχο έμαθα να γράφω “νέες διαθήκες” συνεργαζόμενος με ανθρώπους ελεύθερους και όχι με “πρόβατα σε μαντρί”!

11/9/2010

Χρυσόστομος Χρηστίδης
Μ-Η ΕΜΠ
Δημότης Παλλήνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york