Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ

| |

Σεβαστείτε  τουλάχιστον τη Δημοκρατία

Αποτελεί στοιχειώδη σεβασμό στη Δημοκρατία η αποφυγή  προκλητικών ενεργειών από τις  σημερινές δημοτικές αρχές των οποίων οι επικεφαλής (Θανάσης Ζούτσος, Σπύρος Κωνσταντάς) είναι και υποψήφιοι δήμαρχοι.
Κι όμως 45 ημέρες πριν από τις εκλογές κυκλοφόρησε  μαζικά (πόρτα – πόρτα) φυλλάδιο απολογισμού έργου του κ. Κωνσταντά  με την αναγραφή στην προμετωπίδα  του εντύπου «Δήμος Παλλήνης».
Πέραν του περιεχομένου, το οποίο παραπέμπει σε μια ονειρική πόλη που καμία σχέση δεν έχει με την Παλλήνη, δηλώνουμε ότι  το έντυπο αυτό είναι παράνομο τυπικά και απαράδεκτο πολιτικά.
Θα έπρεπε, σύμφωνα  με τον Κώδικα, να συζητηθεί ο απολογισμός του Δήμου μέχρι τέλος Ιουνίου σε ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών και η όποια απόφαση να κοινοποιηθεί στους κατοίκους. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, αντίθετα κυκλοφόρησε ένα προπαγανδιστικό έντυπο του κ. Κωνσταντά.
Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες που περιφρονούν  του κατοίκους και καλούμε  να απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους επί της ουσίας, να μη χρησιμοποιούν  τους μηχανισμούς των Δήμων ως εργαλεία στην προεκλογική τους εκστρατεία, να σεβαστούν τη δημοκρατική νομιμότητα.
Κυρίως, όμως, καλούμε  τους δημότες να κρίνουν και να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york