Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Γιάννηs Οικονομάκος (Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού): Tο Παρελθόν, μας λέει πολλά για το Μέλλον!


Μια εκλογική αναμέτρηση αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους συμμετέχοντες. Οι πολιτευόμενοι επιδιώκουν την εκλογή τους, την εξουσία και την εφαρμογή του προγράμματος για το οποίο δεσμεύτηκαν. Οι εκλογείς (όχι απλώς ψηφοφόροι) εμπιστεύονται με την ψήφο τους κάποιον υποψήφιο με προοπτική να τους απαλλάξει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να αλλάξει τον τόπο τους και τη ζωή τους προς το καλύτερο.
Η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο ήταν κυρίαρχη σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στον Ωρωπό όμως διαψεύστηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Η κακοδιαχείριση και η κακοδιοίκηση είναι το αντικείμενο συζήτησης σε όλης την πόλη, στα καφενεία, στις ταβέρνες, στα σπίτια.
Μια Δημοτική Αρχή σαν την σημερινή δεν την χρειάζεται ο τόπος, δεν την χρειάζεται ο «Καλλικρατικός» δήμος, που έχει να αντιμετωπίσει τόσα ζωτικά προβλήματα, με μοναδικό του όπλο την κατάθεση ψυχής από ανθρώπους της διαφάνειας, των πραγματικών οραμάτων, της υπέρβασης στους στόχους και της δουλειάς!.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια που μάτωσαν την πόλη μας και χάθηκαν για την ανάπτυξή της, θέλουμε οι συνεργάτες μου και εγώ να τα επιστρέψουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος με αφοσίωση και πάθος για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας. Προβλήματα που μάταια περιμένει ο πολίτης του Ωρωπού να επιλυθούν Το ασθενοφόρο του Ωρωπού ακόμα περιμένει. Η μονάδα υγείας (νοσοκομείο) περιμένει. Ο βιολογικός ανύπαρκτος. Τα σχέδια. πόλης ανύπαρκτα. Το Γ.Π.Σ καθυστέρησε απαράδεκτα (και πολλά άλλα).
Σήμερα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για πειράματα
O τόπος μας, η γη που θα ζήσουν και θα δημιουργήσουν τα παιδιά μας, χρειάζεται μια ενεργό και υπεύθυνη πολιτική για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης, για να ξεφύγει από την καταστροφική αδράνεια κάποιων διοικούντων.
Οι εκλογές είναι πολύ κοντά. Η επιλογή δεν θα είναι ανάμεσα σε πρόσωπα. Η επιλογή θα είναι ανάμεσα στις δοκιμασμένες και αποτυχημένες δυνάμεις του παρελθόντος από την μια και στις ελπιδοφόρες νέες ιδέες του μέλλοντος. Ας αναλογιστούμε λοιπόν, τι προτείνουν οι υποψήφιοι και τι έπραξαν στην έως τώρα αυτοδιοικητική θητεία τους. Το παρελθόν έχει πολλά να πει για το μέλλον.
Τα στελέχη του συνδυασμού μου από όλο τον διευρυμένο Δήμο Ωρωπού άφθαρτα, με ήθος, με αξιοσύνη, με δυνατότητες, δοκιμασμένα και καταξιωμένα στην κοινωνική τους προσφορά ετοιμάζονται για την μεγάλη αλλαγή. Μια αλλαγή αξιών και αποτελεσματικότητος.
Προσωπικά, έχω γνώση των μεγάλων προκλήσεων του νέου Δήμου Ωρωπού και έχω γνώση του τρόπου που θα τις ξεπεράσουμε. Αυτή η προσπάθεια θα είναι συλλογική. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε μαζί, πέρα από τοπικές ή πολιτικές περιχαρακώσεις για τον Ωρωπό του μέλλοντος.

Το όραμά μας να γίνει σημαία για να βρούμε τον δρόμο μας, τον δρόμο της ανάπτυξης

Τον δικό μας δρόμο.


Γιάννηs Οικονομάκος
(Ιατρός)
Υπ. Δήμαρχος Ωρωπού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york