Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Γ. Κασσαβός: «O Δήμαρχος Αχαρνών έχει χάσει τον έλεγχο»

Σκληρή αντιπολίτευση στην παράταξη του νυν Δημάρχου Αχαρνών, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Κασσαβός, μέσω του dimarxe.gr news. Ο κ. Κασσαβός κατηγόρησε τον κ. Φωτιάδη πως ακολούθησε την ίδια γραμμή με τον προκάτοχό του υπερχρεώνοντας περαιτέρω τον Δήμο. Ακόμα, υπογράμμισε πως η δημοτική Αρχή έχει χάσει πολλές ευκαιρίες και «έχει χάσει τον έλεγχο».
Εν πρώτοις, σημείωσε: «Ο Δήμος Αχαρνών έχει χάσει πολλές ευκαιρίες. Ενώ είναι ένας Δήμος που εξυπηρετεί την πρωτεύουσα με διάφορους τρόπους (ΕΥΔΑΠ, στρατόπεδα, διυλιστήρια) δεν αντιμετωπίστηκε ως πρωτεύων Δήμος. Ως αντιστάθμισμα ήρθαμε αντιμέτωποι με την αδιαφορία».
Αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση του Δήμου Αχαρνών, υπογράμμισε: «Σήμερα βρίσκεται πνιγμένος σε πολύ μεγάλα χρέη.  Ο νυν Δήμαρχος συνεχίζει την πεπατημένη, κάτι που βρίσκει σθεναρή αντίσταση από την πλευρά μας. Ωστόσο, προχωρά μεγιστοποιώντας τον δανεισμό χωρίς να μεριμνήσει για την ανάπτυξη».
Μιλώντας για τη διαχείριση του Δημάρχου, κ. Φωτιάδη, τόνισε: «Έχουμε μία δημοτική Αρχή που έχει χάσει τον έλεγχο. Ο Δήμος παραμένει ουραγός και παρατηρητής των εξελίξεων. Χάνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Παρέλαβε ένα πολύ μεγάλο χρέος αλλά πρόσθεσε άλλα 37-38 εκ ευρώ. Δεν μπορεί να διαμαρτύρεται αυτός που ακολουθεί την ίδια πεπατημένη».
Ακόμα, όσον αφορά την παράταξή του, κατέστησε σαφές: «Υπάρχει προοπτική. Ο Δήμος Αχαρνών έχει δυνατότητες και αρκετά έσοδα. Με σωστή διαχείριση και διεκδίκηση πόρων θα επέλθει αποτέλεσμα».
Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι. Δεν συμμετείχαμε σε καμία διεκδίκηση χρίσματος. Δεν μας στηρίζει οικονομικά κανείς. Είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός που πορευόμαστε με καθαρότητα, διαφάνεια και ορατούς και πραγματικούς στόχους προς τα εμπρός. Πιστεύουμε πως μπορεί να αλλάξει η τύχη του τόπου.  Υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση θα την θέσουμε στη διάθεση των πολιτών».
Αναλυτικά τα λεγόμενα του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού, στο dimarxe.gr news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york