Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΠΙΚΕΡΜΙ : Δάση με προσάναμμα (Φωτογραφίες)

Σκουπίδια, μπάζα και εύφλεκτα υλικά...

Ως γνωστόν η Κοινότητα Πικερμίου διακρίνεται σ' αυτό το αγενές άθλημα, επανερχόμαστε όμως με αφορμή δημοσίευμα στο Βήμα. Σε όλη την περιοχή (αν)ευθύνης της συντηρεί συστηματικά σωρούς κομένων κλαδιών για προσάναμμα στην πρώτη φωτιά που θα ξεσπάσει. Η φωτογραφία πάνω τραβήχτηκε χθες δίπλα στο κλειστό γήπεδο της Διώνης. Πρόσφατα τοπικά ΜΜΕ (π.χ. Ανατολική Αττική News, Επταήμερο) αναδημοσίευσαν ανάρτησή μας με άλλες ανάλογες επιδόσεις της Κοινότητας, η οποία -σε μια εξωφρενική παρεξήγηση του ρόλου της- συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της!

Το αποκορύφωμα όμως είναι η παράνομη χωματερή που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή Ζ.Α.Α. Πικερμίου που διεκδικεί ο Α.Ο.Ο.Α. Οι φωτογραφίες με τα εύφλεκτα υλικά είναι αποκαλυπτικές.

Τι να περιμένουμε όμως από μια κοινοτική αρχή που επιμένει να αγνοεί τα βασικά και να ασχολείται με τον έκτο (ή ένατο;) καλλωπισμό στο διάζωμα της Μαραθώνος και στην παρακείμενη πλατεϊτσα; Στα πλαίσια πάντα της άοκνης προσπάθειάς της να απαντήσει στο αμείλικτο φιλοσοφικό ερώτημα: ποιό χρώμα πανσέ ταιριάζει με ποιό χρώμα κάγκελου;


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york