Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΝ & ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το δεύτερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ χορών και χορωδιών του Δήμου Αναβύσσου. Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού του Δήμου, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Αναβύσσου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας, το Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου και το ΚΑΠΗ Αναβύσσου .

Η εκδήλωση παράλληλα πλαισιώθηκε με τα τμήματα παραδοσιακών χορών Αναβύσσου καθώς και τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου « Μιθριδάτης» . Στην τρίωρη αυτή μουσική παράσταση ερμηνεύτηκαν παραδοσιακά λαϊκά τραγούδια και παρουσιάστηκαν με παραδοσιακές φορεσιές χοροί από την Ήπειρο και τα νησιά. Στην επιτυχία της εκδήλωσης ήταν σύμμαχος όχι μόνο το πλήθος του κόσμου αλλά και η όμορφη καλοκαιρινή βραδιά και φόντο την πανέμορφη παραλία της Αναβύσσου όπου όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες γίνεται πόλος έλξης σημαντικών καλλιτεχνών αλλά και πολλών παραθεριστών . Παρόντες στην εκδήλωση ήταν σύμβουλοι της δημοτικής αρχής Αναβύσσου καθώς και εκπρόσωποι από το πολιτικό προσκήνιο .

Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αναβύσσου κα Τσιακάλου Αναστασία εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης ευχαριστώντας όλους τους φορείς που συνέβαλλαν σε αυτό . Επίσης , δήλωσε ότι το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Δήμο συνεχίζεται και τον Αύγουστο με ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 07/08 στον ίδιο χώρο με τον Σταύρο Ξαρχάκο και την Έλλη Πασπαλά .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york