Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΛΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. "Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Μαρκόπουλος "

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δημήτρης Γούλας, αγωνιστής επί 30 χρόνια της Ν.Δ. από διάφορες θέσεις, με ανακοίνωσή του, απαιτεί –με απειλή μηνύσεων- από τον πρώην υπουργό Τουρισμού κ. Μαρκόπουλο, να ζητήσει δημόσια συγγνώμην για όσα είπε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή!
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Γούλας, επισημαίνει: Στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Μηδέν” παρουσία των κ.κ. Μπεγλίτη αναπληρωτή υπουργού, και Αϊβαλιώτη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Αϊβαλιώτη, είπε: “Εσείς ζείτε με τα παράσιτα τα δικά μας”!
Στη συνέχεια της ανακοίνωσής του, ο κ. Γούλας τονίζει: «Πρέπει να γνωρίζει ο πρώην υπουργός κ. Μαρκόπουλος, ότι πράγματι μετακινήθηκαν πολλά στελέχη από τη Ν.Δ. προς τον ΛΑ.Ο.Σ. διότι δεν άντεξαν την άκρατη διαπλοκή και ανικανότητα των υπευθύνων της Ν.Δ. σε πάρα πολλές περιπτώσεις, όπως π.χ. στην υπόθεση Βατοπεδίου. Πολλοί καταξιωμένοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και αρκετά παλιά και νέα μέλη, δεν βρήκαν στη Ν.Δ. ιδεολογία και συμπεριφορά, που είχαν ονειρευθεί και αγωνισθεί επί πολλά χρόνια, να επιτύχουν! Ποια παράσιτα λοιπόν, εννοεί ο κ. Μαρκόπουλος

Οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμην ή άλλως θα ακολουθήσουν δεκάδες μηνύσεις»!

πηγή ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york