Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Εγκατάλειψη του οικισμού Βλάχικα Αναβύσσου

Προς:    Δήμο Αναβύσσου, Β. Κων/νου & Κρήτης 19 013 Ανάβυσσος
Υπόψη: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα Κωσταντέλου
              Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ύδρευσης κ. Νίκου Μηχαηλίδη
Κοιν.:    Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Ανάβυσσος, 26 Αυγούστου 2010

Θέμα: Εγκατάλειψη του οικισμού Βλάχικα Αναβύσσου

Κύριοι,
Μετά από συνάντηση που είχαμε με επιτροπή κατοίκων του οικισμού Βλάχικα Αναβύσσου, προέκυψαν ουσιώδη ερωτήματα για προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες της περιοχής. Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως σχετικά με τα παρακάτω:

  1. Ποίος είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχετε τοποθετήσει τρεις πινακίδες τροχαίας στην οδό Ρούμελης στην περιοχή Βλάχικα Αναβύσσου, παρά τα χρόνια αιτήματα των κατοίκων, οι οποίοι σας έχουν επανειλημμένα εκθέσει τους φόβους τους σχετικά με την πιθανότητα ατυχήματος στην εν λόγω περιοχή, η οποία διασχίζεται από πολλά αυτοκίνητα και χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους.

  1. Στην ίδια περιοχή έχετε εγκαταλείψει βρώμικους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι αποτελούν εστία μόλυνσης και στερούνται καθαριότητος και απολύμανσης όπως προβλέπεται από Υγειονομικές διατάξεις. Γιατί επί δύο (2) ολόκληρα χρόνια οι βρώμικοι αυτοί κάδοι δεν έχουν πλυθεί ή αντικατασταθεί, παρά τα αιτήματα των δημοτών.

  1. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν στέλνετε νερό στη δεξαμενή υδραγωγείου που υπάρχει στον οικισμό Βλάχικα. Η μη λειτουργία των πιεστικών μηχανημάτων για την τροφοδοσία της δεξαμενής, είναι αποτέλεσμα της οικονομικής διαχείρισης στην οποία οδηγήσατε το Δήμο και δεν μπορείτε πλέον να προσφέρετε ούτε τη στοιχειώδη συντήρηση δικτύων και δεξαμενών ύδρευσης που άπτονται της υγείας όλων μας.

  1. Διακόψατε το δρομολόγιο του λεωφορείου που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του οικισμού Βλάχικα και της Λάκκας για να κατεβαίνουν στη θάλασσα να κάνουν ένα μπάνιο στη θάλασσα, με την δικαιολογία ότι δεν έχετε χρήματα για τη βενζίνη και το μισθό του οδηγού. Απεναντίας, διαθέτετε κονδύλια για βενζίνες και υποστήριξη με μηχανήματα και απορριμματοφόρα για να παρέχετε υπηρεσίες καθαριότητος, επιλεκτικά, σε κάποιες παράνομες καντίνες που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο.  

Νικολέττα Καπερώνη
Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού

Κοιν.: Δ/νση Υγιεινής και Ποιότητας Ζωής Νομαρχίας Ν.Α. Αττικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york