Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εντυπωσιακή είσοδος του Νίκου Ιωνά

Με όρεξη, αποφασιστικότητα και υψηλές προσδοκίες ει- σέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο η νέα υποψηφιότητα για το νέο Δήμο Μαραθώνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέκτησε η εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Μαραθώνα μετά την εκδήλωση υποψηφιότητας του γνωστού δημοτικού συμβούλου Νέας Μάκρης -τοπογράφου μηχανικού στο επάγγελμα- Νίκου Ιωνά. Όπως πρώτος ο «ΔΗΜΟΤΗΣ» δημοσίευσε, ο Νίκος Ιωνάς διεκδικεί τη Δημαρχία του διευρυμένου Δήμου Μαραθώνα (Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Γραμματικό, Βαρνάβας) με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, στήριξη την οποία «κέρδισε» από τους άλλους δύο διεκδικητές, τους κ.κ. Λουίζο και Κατσαρό.

Όπως διευκρινίζουν συνεργάτες του κ. Ιωνά «η στήριξη επιδίδεται πολύ επιλεκτικά και καταδεικνύει τη σημασία που η κυβέρνηση δίνει στο Δήμο Μαραθώνα, αλλά και την εμπιστοσύνη σε ένα αυτοδιοικητικό στέλεχος με πλήρη επιστημονική επάρκεια και κοινωνική καταξίωση όπως ο Νίκος Ιωνάς, που εκτός από την οχταετή του παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει διατελέσει για έξι χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Τοπογράφων, εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ επί 25 χρόνια και την τελευταία 8ετία, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΤΕΕ. Θεωρείται δηλαδή, ως ένα ικανό, καταρτισμένο κι έμπειρο άτομο, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο Μαραθώνα, γνωρίζοντας και έχοντας χειριστεί τα θέματα του εθνικού κτηματολογίου των περιοχών που καλύπτει ο Δήμος, καθώς και των δασικών χαρτών που σύντομα θα εφαρμοστούν».
«Δέσμευσή μου, η ενωτική πολιτική» «Είναι βαθιά η πίστη μου για τη δημιουργία ενός εύρωστου Δήμου που μπορεί να προσελκύσει, όχι μόνο ειδικό τουρισμό λόγω της ιστορίας του, αλλά και να αναδείξει τουριστικά την Αττική με τη σωστή αναβάθμιση τόσο του ευρύτατου παραλιακού μετώπου όσο και με την προστασία και συμπλήρωση του πράσινου που λείπει από την πολύπαθη Αττική» δηλώνει ο Νίκος Ιωνάς και συνεχίζει: «Άλλωστε τα κυριότερα προβλήματα είναι κοινά, όπως το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο εκτός της Λεωφόρου Μαραθώνος- το απαράδεκτο δίκτυο ύδρευσης -αν και δίπλα στη λίμνη που υδροδοτεί όλη την Αττικήη ανυπαρξία βιολογικού καθαρισμού, τα σχέδια πόλης που εκκρεμούν και δίνουν ευκαιρία για καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, για να αναφέρουμε μερικά από τα ζωτικά προβλήματα της περιοχής. Δέσμευσή μου, αποτελεί η ενωτική πολιτική με μόνο γνώμονα το συμφέρον όλων των πολιτών του νέου Δήμου Μαραθώνα. Γι αυτό και καλώ όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του Δήμου σε συμπόρευση και ιδιαίτερα άτομα που έχουν υπηρετήσει τίμια και συστηματικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και νέους που πρέπει σταδιακά να πάρουν υπεύθυνα, στο άμεσο μέλλον, τη σκυτάλη για τη δημιουργική και διατηρήσιμη ανάπτυξη του Δήμου. Πρόγραμμα έχουν όλοι, όμως παραμένουν σε έργα βιτρίνας, όταν τα κοινωνικά και περιβαντολογικά προβλήματα, καθώς και η έλλειψη υποδομών εντείνεται. Δεν αρκούν λοιπόν, τα λόγια. Απαιτείται ακεραιότητα, θέληση, τεχνογνωσία κι επεξεργασμένες λύσεις, αγάπη για τον τόπο και κοινωνική ευαισθησία, ενώ η μέχρι σήμερα, πορεία του καθένα αποτελεί τον οδηγό για το μέλλον».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ιωνάς και οι στενοί του συνεργάτες, σκοπεύουν σύντομα, να δώσουν συνέντευξη Τύπου, ανοικτή και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york