Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Σχετικά με την επιστολή της κας Χριστοφάκη προς υποψηφίους δημάρχους Δήμου Σαρωνικού με ημερ. 11/08/2010

| | | | |

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή – πρόταση της κας Χριστοφάκη περί «πραγματοποίησης ενός γόνιμου, δημοκρατικού διαλόγου ουσίας κατά την προεκλογική περίοδο»!
Η εν λόγω πρόταση που επιμελώς συνέταξε η ομάδα επικοινωνίας της έρχεται μετά από επανειλημμένες εμφανίσεις της σε κανάλια και εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας και προβολής, τα οποία μόνον η ίδια δύναται να χρησιμοποιεί λόγω της συζυγικής της σχέσης με τον νυν Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, όπως μας υπενθυμίζει άλλωστε και το σύνθημα του συνδυασμού της «ζούμε μαζί»! Είναι εύκολο να καταδικάζει κανείς άλλους τρόπους προβολής και προώθησης των προτάσεων και των θέσεων υποψηφίων δημάρχων που στερούνται αυτής της δυνατότητας που η ίδια εκ της σχέσης της διαθέτει και απλόχερα χρησιμοποιεί. Αυτή καθαυτή η πρόταση που απευθύνει αν προερχόταν από υποψήφιο δήμαρχο που δεν έχει κάνει κατάχρηση γνωριμιών και επαφών, αλλά λειτουργούσε ισότιμα προς όλους, θα ήταν μία εποικοδομητική πρόταση χωρίς κανείς να παραγνωρίζει το γεγονός ότι πράγματι υπάρχει ανάγκη επαφής και διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενός έντιμου και «καθαρού» προεκλογικού αγώνα.
Εμείς ως «Δήμος Πολιτών» του Δήμου Σαρωνικού, προτείνουμε στα πλαίσια μιας συνάντησης, κυρίαρχους ρόλους να έχουν αφενός μεν, ο εντοπισμός των προβλημάτων και των αναγκών του Δήμου Σαρωνικού,  αφετέρου δε η γραπτή δέσμευση όλων των υποψηφίων δημάρχων ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί, θα συνδράμουν όλοι στην επίλυσή τους σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας.

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york