Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πραγματοποίηση του Μεσόγεια CAMP 2010 στο Δήμο Παιανίας

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑ CAMP 2010

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Παιανίας σε συνεργασία με την Π.Α.Ε ΚΟΣΜΟΣ και τον Α.Σ.Π ΚΤΗΣΙΦΩΝ , το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp “ΜΕΣΟΓΕΙΑ CAMP 2010” από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου σε 2 αθλητικές περιόδους, για παιδιά από 6 – 16 ετών. Το camp διεξήχθη και φέτος στο Κλειστό Στάδιο Στίβου Παιανίας, σε μια πρότυπη αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Παιανίας.
Στο Camp δίδαξαν Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με προπονητική εμπειρία στο αντικείμενο διδασκαλίας τους, πολλοί από αυτούς δε, υπήρξαν και πρωταθλητές στο άθλημά τους  και  συμμετείχαν 250 παιδιά, όχι μόνο από την Παιανία αλλά και από την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων. Το  πρόγραμμα περιελάμβανε ήπια αθλητική δραστηριότητα και για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκαν μια σειρά πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων (παραμύθι και θέατρο, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί περιοχών φυσικής ομορφιάς κ.α). Τα αθλήματα που διδάχθηκαν ήταν τα ακόλουθα:
1.    Ποδόσφαιρο
2.    Μπάσκετ
3.    Κολύμπι
4.    Πολ.Τέχνες
5.    Ποδηλασία
6.    Τοξοβολία
7.    Τέννις
8.    Βόλεϊ
9.    Handball
10.    Ξιφασκία
11.    Υδατοσφαίριση
12.    Eλεύθερη και αεροβική Γυμναστική
13.    Ενόργανη Γυμναστική
14.    Πινγκ Πονγκ
15.    Badminton
16.    Extreme sports και «πρωτότυπα αθλήματα»
17.    Παιδαγωγικά Παιχνίδια
18.    Στίβος
Επίσης:
α)  Δραματο ποιημένη αφήγηση παραμυθιού
β)  Στοιχεία Ολυμπιακής Παιδείας
Κατά τη διάρκεια του camp τα παιδιά έπαιξαν, συμμετείχαν με μεγάλη χαρά σε όλα τα αθλήματα και πήραν πολλά και ξεχωριστά δώρα. Στο τέλος και των δύο αθλητικών περιόδων τα παιδιά πήραν διπλώματα συμμετοχής και έδωσαν την υπόσχεση να δώσουν ένα δυναμικό «παρών» και στη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.
Σε όλη αυτή τη προσπάθεια ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, καθώς επίσης όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Παιανίας που βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου αυτού, ιδιαίτερα όμως τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ζήκο Ηλία για την καθημερινή του παρουσία στο Camp.
Ο Δήμος Παιανίας σε συνεργασία με την Π.Α.Ε  Κόσμος είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει  δυο  4ήμερα κατασκηνωτικά  προγράμματα δράσης στις όχθες του ποταμού Λάδωνα(Δάφνη Αχαΐας), λόγω όμως τεχνικών προβλημάτων, θα αναβληθούν προσωρινά. Πρόκειται για αναβολή και όχι για ματαίωση αφού τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες μέσα στους  καλοκαιρινούς μήνες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york