Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Με κύριο σκοπό τη βελτίωση και την αναβάθμιση των ανεκτίμητων υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης στους κατοίκους της πόλης αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο συνάντηση εργασίας μεταξύ της νέας Διοικητού του Νοσοκομείου κας Όλγας Οικονόμου και του Δημάρχου Νέας Μάκρης κ. Ιορδάνη Λουίζου.
Κοινός στόχος του Δήμου Νέας Μάκρης και της Διοίκησης του Νοσοκομείου, στο οποίο διοικητικά ανήκει το Κέντρο Υγείας, είναι η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του. Οι άριστες σχέσεις μεταξύ της Διοίκησης του Σισμανογλείου και της Δημοτικής Αρχής της Νέας Μάκρης αποτελούν εγγύηση ότι όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας πρόκειται πλέον να διευθετούνται με ταχείς ρυθμούς.
Η κα Οικονόμου μεταξύ των άλλων ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι η διαδικασία πρόσληψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το Κέντρο Υγείας έχει ολοκληρωθεί και οι τυχόν ελλείψεις του είναι πλέον θέμα χρόνου για να καλυφθούν.  
Ο Δήμαρχος σε αίτημα της κας Οικονόμου υποσχέθηκε ότι θέτει στη διάθεσή της συνεργεία του Δήμου ώστε να αντιμετωπιστούν τρέχοντα και έκτακτα προβλήματα συντήρησης του κτηρίου του Κέντρου και του περιβάλλοντος χώρου του.
Τις επόμενες μέρες πρόκειται να επακολουθήσει και νέα συνάντηση για την οριστικοποίηση και επικαιροποίηση όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york