Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Δενδροφύτευση και καθαρισμός στην ακτή Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι.

Πιστοί στους σκοπούς και το όραμά τους για προσθήκη πρασίνου στον τόπο μας και περαιτέρω αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των Ελλήνων, η εταιρεία Plant-a-Tree οργάνωσε, με την ευγενική χορηγία των απορρυπαντικών προϊόντων Planet, το Σάββατο 17 Ιουλίου 2010 στις 11π.μ., μία ακόμα δράση οικολογικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε δενδροφύτευση Αλμυρικιών και καθαρισμό σε όλο το μήκος της παραλίας Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι. Η δράση κατέστη δυνατή με την υποστήριξη του Δήμου Καλυβίων.

Συνολικά φυτεύτηκαν 180 αλμυρίκια ύψους περίπου 2 μέτρων και εγκαταστάθηκε σύστημα αυτόματου ποτίσματος για το πότισμά τους όλο το χρόνο. Επίσης μαζεύτηκαν 15 σακούλες με σκουπίδια και μεγάλα αντικείμενα από την παραλία.

Στη δράση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Πέτρος Φιλίππου, ο κ. Δημήτρης Μπάρλας από τα Planet (Rolco-ΒιανΙλ) και ο κ. Παναγιώτης Βαλαμπούς-Κουντουράς, ιδρυτής της Plant-a-Tree. Εκτός των εθελοντών που ήρθαν να βοηθήσουν την δράση, συμμετείχαν με κέφι και οι λουόμενοι της παραλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york