Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΚΑΙ 2η ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ          ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ  ΦΩΚΑΙΑΣ
       
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
              

      

Ταχ. Διευθ.: Λεωφ. Σουνίου & Αγ. Γεωργίου         Τ.Κ.: 19013      

Τηλεφωνικό κέντρο 15325

Φαξ: 22910-36260

               

                        Παλαιά Φώκαια  21-7-2010

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ  κ.ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΚΑΙ 2η ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ 


«Η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας έχει δαπανήσει το τελευταίο διάστημα σημαντικά ποσά για να εξασφαλίσει ένα όσο το δυνατόν άρτια εξοπλισμένο κοινοτικό ιατρείο και είναι κρίμα, λόγω της έλλειψης γιατρού, οι συμπολίτες μας να μην απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που δικαιούνται», με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας κ. Μανώλης Τσαλικίδης, απευθύνθηκε στον κ. Γκίκα, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, τόσο προφορικά όσο και εγγράφως, περιγράφοντας τις δυσχέρειες στη λειτουργία του κοινοτικού ιατρείου και υποβάλλοντας το αίτημα για την παρουσία γιατρού στην Παλαιά Φώκαια τουλάχιστον άλλη μια φορά την εβδομάδα.
Παράλληλα, ο κ.Τσαλικίδης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 19-7-2010 τον κ. Στεφάνου, Διοικητή του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία», τον οποίο ενημέρωσε για το πρόβλημα του περιφερειακού ιατρείου Παλαιάς Φώκαιας και του γνωστοποίησε το αίτημα που είχε ήδη υποβάλει στον κύριο Γκίκα.
Ο κ. Στεφάνου κατανόησε το μέγεθος του προβλήματος και ήρθε σε επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, με αποτέλεσμα να ληφθεί από τη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του «Η Σωτηρία» η απόφαση να λειτουργεί το κοινοτικό ιατρείο Παλαιάς Φώκαιας από τις 25-7-2010 και δεύτερη φορά την εβδομάδα, αλλά και να  παραταθεί το ωράριο λειτουργίας του, αφού θα εξυπηρετεί το κοινό από τις 8:30 έως 13:00.
Η παραπάνω απόφαση, η οποία γνωστοποιήθηκε με έγγραφο στην Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας την Τετάρτη 21-7-2010, ασφαλώς θα προσφέρει ανακούφιση στο πρόβλημα της πολύωρης αναμονής, της ανεπάρκειας στην εξυπηρέτηση και της ταλαιπωρίας των, κυρίως ηλικιωμένων, δημοτών.
Ο κ.Τσαλικίδης ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους τόσο τον κ. Γκίκα όσο και τον κ. Στεφάνου.  
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york