Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πρόσκληση σε Νομαρχιακό Συμβούλιο


         Έχοντας υπόψη  τις διατάξεις της παραγρ. 2 του άρθρου 52 και της παρ. 1 του άρθρου 53 του Π.Δ/τος 30/96, περί κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο νόμου με τίτλο "Κώδικας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης" των ισχυουσών διατάξεων για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. 
                                                   

Σας  Προσκαλούμε

σε τακτική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, που θα γίνει  στο  Νομαρχιακό  Κατάστημα, την 19η  Ιουλίου  2010, ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ  και ώρα 19:00, με   θέματα  ημερησίας διάταξης: 


1.     Λήψη απόφασης για την έγκριση  τροποποίησης  του προϋπολογισμού  οικ. έτους 2010.
2.     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αντιμετώπιση των εξαγγελιών του ΥΠΕΚΑ για την χωροθέτηση θαλάσσιου αιολικού πάρκου στην περιοχή των Πεταλιών (κόλπο του Μαραθώνα).
3.     Λήψη απόφασης για την έγκριση  σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΝΑΑΑ, της «Αττικής Αναπτυξιακής Α.Ε» και του Δήμου Αγίου Στεφάνου για την από κοινού έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Οίον Μπογιάτι, Άγιος Στέφανος, Το Χθες στο Σήμερα και στο Αύριο».
4.     Λήψη απόφασης για την έγκριση διαφόρων μεταβολών σε άδειες πωλητών λαϊκών αγορών.
5.      Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων  του έργου «Διαμόρφωση λιμενικών εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Νέας Αρτέμιδος (Ν.Ο.Ν.Α) στη θέση Λύκου Μπούτι (παλαιά Εκκλησία) του Δήμου Αρτέμιδας».
6.      Λήψη απόφασης - γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αποκατάσταση 10 στρεμμάτων  λατομικού χώρου στη θέση Λαμπρικά – Μυρτέζα του Δήμου Κορωπίου.
7.      Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων των έργων διευθέτησης του ρέματος  «Παππά» στην περιοχή της Νέας Μάκρης και Ραφήνας στα πλαίσια «Επικαιροποίησης υδραυλικής μελέτης, τοπογραφικής αποτύπωσης και μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την οριστική οριοθέτηση του ρέματος Παππά Δήμων Ν. Μάκρης και Ραφήνας.
8.      Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την λειτουργία της αποθήκης καθαριστικών και χημικών προϊόντων, υποκατάστημα Αχαρνών Αττικής της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., που βρίσκεται στην οδό Λουτρού 97   στο Δήμο Αχαρνών.
9.      Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την λειτουργία «Οργανωμένη Τουριστική Κατασκήνωση ( camping) στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, ιδιοκτησίας MORNING STAR ΕΠΕ.
10.   Λήψη απόφασης για την  κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Κυριακού Αναστασία, που βρίσκονται επί της οδού Ηλέκτρας 6, στο Νέο Βουτζά του Δήμου Νέας Μάκρης.
11.   Λήψη απόφασης για την  κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Αντώνιου Παραπανήσιου, που βρίσκονται επί της οδού Ρήγα Φεραίου στο ΟΤ 69 του Νέου Βουτζά του Δήμου  Ν. Μάκρης.

12.   Ανακοίνωση για την υπαγωγή στην διαδικασία της υποκατηγορίας 4, σύμφωνα   με   την ΚΥΑ ΗΠ 11014/703/Φ104/03 (ΦΕΚ 332Β/03), των  έργων:
·        Μονάδα προσωρινής αποθήκευσης ΑΗΗΕ ( παλαιών λαμπήρων, φωτιστικών και μικροσυσκευών) της εταιρείας ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., που πρόκειται να εγκατασταθεί σε οικόπεδο εκτός σχεδίου και εντός ζώνης ΒΙ.ΠΑ., επί της Λ. Τατοίου 349 του Δήμου Αχαρνών
·       Υπό ίδρυση εργοστάσιο το οποίο θα περιλαμβάνει τυπογραφείο εκτύπωσης περιοδικών και εφημερίδων, κυτιοποιείο παραγωγής συσκευασιών ειδών τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών καθώς και την συσκευασία οπτικοακουστικών μέσων ( cd), της εταιρείας με την επωνυμία «Χ. Μ. ΜΟΑΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» που πρόκειται να εγκατασταθεί σε υφιστάμενο κτίριο στην οδό Αιγαίου, στη θέση Καρελάς του Δήμου Κρωπίας Αττικής.
·       Υφιστάμενης δραστηριότητας «συνεργείο συντήρησης και επισκευής μηχανικών μερών, ηλεκτρικών συστημάτων, αμαξωμάτων & βαφής αυτοκινήτων» της  εταιρείας EVOBUS HELLAS Α.Ε.Β.Ε. που βρίσκεται στην οδό Αρχιμήδους 27 στη θέση Καρελά στον Δήμο Κορωπίου.
·       Ανανέωση Περιβαλλοντικών Όρων κατόπιν μηχανολογικού εκσυγχρονισμού της υφιστάμενης δραστηριότητας «εργοστάσιο κοπής & επεξεργασίας μαρμάρων» της εταιρείας «ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΛΙΝΤΕΡΗ Ε.Ε.» που βρίσκεται στην οδό Ι. Μεταξά 86, στον Δήμο Παιανίας.
·       Δραστηριότητα «μηχανολογικός εκσυγχρονισμός μονάδας παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος της εταιρείας ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΑΒΕΕ, που βρίσκεται στη Λ. Ιωνίας στη θέση Χαμόμυλος στο Δήμο Αχαρνών.
·       Εγκατάσταση και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Συστήματος Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 99,84 KW, επί στέγης βιομηχανικού κτιρίου της εταιρείας MEDHEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΟΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ στο 30οχλμ. Λ. Αθηνών – Λαυρίου στη θέση «ΑΙΜΑΤΟΡΙΖΑ- ΝΤΡΑΣΕΖΑ» στο Δήμο Μαρκοπούλου.
·        «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ανανέωση άδειας χρήσης της υδρευτικής γεώτρησης στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του ΒΛΑΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στην οδό Ελευθερίας 30, στον Δήμο Βούλας»
·       Ανανέωση χρήσεως υφισταμένης υδρευτικής ( άρδευση χώρων πρασίνου) υδρογεώτρησης επί της οδού Ρόδου 71 & Υπολ/γου Διάκου 46 στο Δήμο Βούλας, ιδιοκτησίας Κωσταρίδη Βασίλειου & Μαρίας.
·        «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης στο κτήμα ιδιοκτησίας Αγγελικής Καλλονιάτη & ΣΙΑ Ε.Ε., στη θέση «Νταλέριζα» ή «Κιουρκα» ή «Λιοσάτι» της Κοινότητας Αφιδνών.



Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  Ν. Σ.



ΜΑΡΙΑ  ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york